Hava Durumu

Tehlikeli merdivende yaşlı kadın düştü!

Yazının Giriş Tarihi: 18.10.2018 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.10.2018 08:15

Osmangazi ilçemizde bulunan Demirkapı Mahallesi, Derebaşı Sokak'taki bu merdivenli bölge çeşitli tehlikelere sebebiyet veriyor..
Gönderdiğimiz fotoğraf eğer dikkatle incelenecek olursa merdiven basamaklarının çoğunda bazı yerler dağılmış, yamulmuş ve oldukça dengesiz bir hale dönüşmüş..
Ayrıca merdiven korkuluklarının başlangıç noktasında bazı demirler de kopmuş.
Bu merdivenlerden geçen gün yaşlı bir kadıncağız maalesef feci şekilde düştü.
Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar'a çevrede ikamet eden sakinler olarak buradaki merdivenlerin yeniden ele alınarak onarılmasını, düzeltilmesini ve demir tutunma yerlerindeki korkuluklarının da iyileştirilmesini rica ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz.. - Mevlüde KARA

ALO, BURASI BURULAŞ

BURSARAY VE ANONS:- "11.10.2018 tarihli BURSA Hakimiyet Gazetesi'nde yer vermiş olduğunuz 'BURULAŞ'tan bir rica' başlıklı okur talebine istinaden cevap metnimizi gazeteniz aracılığı ile kamuoyuyla paylaşmak istedik.
Öncelikle çözüm odaklı görüş ve önerileriniz bizleri oldukça memnun etti. BURULAŞ olarak, çağın gereksinimlerini takip ediyor ve bu kapsamda gelişime açık olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Göreve geldikleri ilk günden itibaren başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ve BURULAŞ Genel Müdürümüz Mehmet Kürşat Çapar, ulaşımda dijitalleşme konusunda Bursa'nın ihtiyaçları dahilinde yaptıkları çalışmalar ve geliştirmekte oldukları projelerle dijitalleşme konusunda birçok adım atmışlardır.
Bu sebeple; Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) tarafından 'Toplu Taşımacılıkta Bilgi Teknolojileri ve Dijitalleşme' temasıyla organize edilen, Türkiye Konferansı'nı Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ'ın ev sahipliğinde Bursa'da gerçekleştirdik. Konferansa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, UITP Genel Sekreteri Mohamed Mezghani ve BURULAŞ Genel Müdürümüz Mehmet Kürşat Çapar'ın yanı sıra; Belçika, İsviçre, Almanya, İtalya, Finlandiya ve Norveç'ten Bursa'ya gelen taşımacılık uzmanlarının deneyimlerinden faydalanmış olduk.
Gazetenizde bahsetmiş olduğunuz 'Sesli ve yazılı anons sistemi'nin bu kapsamda gelecek projelerimizde yer aldığını ve hazırlıklarımızın devam ettiğini belirtmek istiyoruz. - BURULAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü

BU DİREK YOKSA SÜS İÇİN Mİ?..

Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi, Sakarya Mahallesi'ndeki Hastane Caddesi no.46 adresi önünde bulunan sokak aydınlatma direği var ama bu direkte çevreyi aydınlatması gereken armatür çok uzun zamandan bu yana bulunmuyor.
Direk burada adeta bir süs gibi duruyor.
Geceleri söz konusu olan bu sokak zifiri karanlıklar içinde kalıyor.
Limak/Uludağ yönticilerinin ilgili teknik ekipleri tarafından bu direğe gerekli olan armatürün acilen takılmasını ve sokağımızın aydınlatılmasını rica ediyoruz.
Saygılarımızla.. - Sokak sakinleri adına Mümin DÜNDAR

TEŞEKKÜR PANOSU

CAMLAR TAKILDI

"Geçenlerde köşenize gönderdiğimiz bir mail'imde Nilüfer Hatun Caddesi'nde Pamuk Sokak başında bulunan belediye otobüs durağındaki büyük bir camın kırılmış olduğunu, tuz buz olan cam parçalarının da durağın içinde kaldığını belirterek bu cam parçalarının özellikle küçük çocuklarımız için tehlikeler yarattığını ve gerekli onarımın yapılmasını rica etmiştim.
Uyarım dikkate alınmış ve duraktaki cam yenilenmiş.
Sorun kalmadığı için BOİ Müdürlüğü sayın yetkililerine teşekkürlerimizi sunarız.." - Çevre sakinleri

ALO, BURASI NİLÜFER

MENEMENLİ VE PİLAVLI PARK:- "16 Ekim 2018 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki köşenizde yayınlanan 'Menemenli ve pilavlı park' başlıklı okur şikayeti üzerine gereken inceleme ilgili ekiplerimiz tarafından yapılmıştır.
Yaklaşık 300 parkın bulunduğu Nilüfer ilçemizde, bahse konu olan Menekşe Parkımızda her gün görev yapmakta olan görevlimiz bulunmuş olup gereken çalışmaları periyodik olarak yapmaktadır.
Söz konusu olayla alakalı olarak ise sokak hayvanlarını düşünen bazı vatandaşlarımızın yemek artıklarını bölgeye bırakmalarından kaynaklanmaktadır. Görevlilerimiz bölgede gereken temizliği yapmıştır. Vatandaşlarımızın bu konuda daha hassas davranmalarını rica ediyoruz.
Köşenizde ayrıca dile getirilen Çamlıca Mahallesi'ndeki park ise Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olup, sorun ilgili kuruma iletilecektir. - Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu

ALO, BURASI YILDIRIM

ÇARŞAMBA PAZARI:- "05/10/2018 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki köşenizde yayınlanan 'Millet Mahallesi adeta dert küpü' başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.
Millet Mahallesi, Çarşamba Semt Pazarı'nda sergi açan esnaflara, çadır ve tenteleri daha sıkı bağlamaları hususunda uyarılar yapılmış ve denetim formu düzenlenmiştir.
Ayrıca belirtilen yakınmada bahsedilen, hurda biriktiren şahıs ve kümes hayvanı besleyen şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.
Belediyemiz Zabıta ekiplerince konunun takibine devam edilmektedir.
Bilgilerinize sunarız." - Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müd.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.