Hava Durumu

Terminal’e gece ulaşım zor

Yazının Giriş Tarihi: 05.08.2016 05:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 05:03
“Bir ay öncesine kadar, şehirlerarasında çalışan firma otobüsleri gece saat 00:00-06:00 saatleri arasında şehir merkezinden geçer ve eski Fakülte önünden de yolcu alır veya indirirdi.
Çünkü o saatlerde Şehirlararası Otobüs Terminali’ne ulaşım son derece zor.
Fakat bu uygulama artık gerçekleştirilmiyor ve taksiden başka ulaşım seçeneğimiz yok..
Bu yüzden de otobüs bileti için yaptığınız ödemeden daha fazla taksi ücreti ödemek zorunda kalınıyor..



Özellikle Kestel ve Gürsu sakini yolcular bu yüzden çok büyük sıkıntı yaşıyorlar.
Bu sebeple Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden ve konu ile ilgili sayın makam sahiplerinden gece saatlerinde otobüs firmalarının aynı güzergahı kullanabilmeleri için gerekli izin vermesini talep ediyoruz. Bu olmazsa BOİ’ye ait tüm terminal otobüsleri gece ulaşımında daha aktif olmalılar.
Konuyu gazetenizdeki köşeniz vasıtasıyla sayın yöneticilerimize aktarmak ve gereken iyileştirmenin yapılmasını istiyorum..”
Kemal ULUSU

Vakıfbank ATM’si nereye gitti?..

“Nilüfer’deki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan Vakıfbank’a ait ATM cihazı bir süre önce bulunduğu yerden kaldırıldı.. 
Bizler çevre sakini emekli vatandaşlar olarak her ay maaşlarımızı Vakıfbank’a ait bu ATM’den rahatça çekiyorduk.
Şimdi müşkül durumda kalıyoruz. Birçok bankaya ait ATM cihazları bulvarımızda varken Vakıfbank’a ait cihazın kaldırılarak emeklilere zorluk yaşatılmasına bir anlam veremiyoruz.
Sorunumuzu Vakıfbank yöneticilerinin dikkatine sunar, ATM’nin tekrar aynı yere konulmasını rica ediyoruz. Saygılarımızla.” 
Bir grup çevre sakini emekli

Düzensizlik giderilmeli

“Beşevler’deki Karafatma heykeli karşısında bulunan su deposu alanına bölge parkı yapıldı. Havuzlu kısmın ön bölgesi de bir meydan. 
Fakat, parka ve buradaki Burfaş’a araçlarıyla gelenler için yapılan otopark yetersiz. Araçlar havuzun üst kısmı ve meydan gibi düzenlenen yere park ediyor. Araçlar öyle düzensiz bırakılıyor ki yayaların güvenle yürüyeceği yerler araç işgalinde.  Meydanda otopark yeri açılacaksa sınırlama olmalı. 
Meydanın her yeri ve yaya yoluna araç parkına izin verilmemeli. Yetkililere duyuruyoruz. Umarım haklı sesimize kulak verilir ve bu düzensizlik bir an önce giderilir. Saygılarımızla.”
Çetin ÖZTÜRK

Dikkat tehlike! Elektrik çarpmasın

“Küçük çocuklarımızın ölümle sonuçlanabilecek tehlikelere karşı uyarılması için yetkililerin dikkatlerine sunarım.
Ataevler Dört Mevsim-Yılmaz Akkılıç Parkı ortasındaki fıskıyeli havuz son zamanlarda yaşanılan çok sıcak günlerde bazı küçük çocukların serinleme havuzu haline gelmeye başladı.
Aynı durum Kaplıkaya Cazibe Merkezi’ndeki havuzda da var. Gazetenizde okudum.
Bu havuzların içindeki aydınlatma ve fıskıye donanımları elektrikle çalışır. Her an bir tehlike mevcut. Bunun için gereken önlem elbet alınmıştır ama ufak bir arıza ile elektrik kaçağı canlar alabilir.
Bu itibarla havuzlara ‘Dikkat tehlike, elektrik çarpabilir’ anlamlı birer yazı konulması çocuklarımızı uyarır düşüncesindeyim.”
Servet DEMİR
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.