Hava Durumu

Tetanos olmaktan korkuyorduk

Yazının Giriş Tarihi: 02.11.2015 06:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.11.2015 06:31
“Uzun bir aradan sonra güzel Nilüferimizin en güzel spor alanlarından biri olan Cephanelik Ormanı yürüme parkuruna geçtiğimiz günlerde ailece yeniden gitme fırsatımız oldu 
Buradaki demir korkuluklar çok anormal şekilde paslanmıştı. Paslı demirlerdeki bir çıkıntıya el veya bir parmak takılsa veya yaralansa tetanos hastalığına start verebilirdi.


Özellikle çocuklarımızın böyle bir durum karşısında tetanos olmasından korkuyorduk. Tabii çok çirkin görüntüler de oluşuyordu. 
Belediyemizin bunları boyamaya başladığını görünce inanım çok sevindik. Yeniden hepsi pırıl pırıl oldu. 
Nilüfer Belediyesi’nin yaptığı yatırımlarına sahip çıkması ve bunların bakımlarını bir plan dahilinde gerçekleştirmesi tüm kurumlara örnek olmalı. 
Nilüfer’i her köşesini elden geçirip ışıl ışıl yapan Nilüfer Belediyesi’ne kucak dolusu sevgi ve tebriklerimizi iletiyoruz. Saygılarımla..”
Gencer Ailesi

***

Oto Sanayi’de ulaşım sorunu


“Ankara Yolu’nda, Oto Sanayi Sitesi’nde çalışıyoruz.
Bölgede çalışan 2 bine yakın işçi var. Çalışma saatlerimiz çok fazla ve belirsiz. Şehir merkezinden ya da Heykel’den direkt olarak buraya gelen araç yok. Aktarmalı ulaşım var. Veya tüm mahalleyi dolaşan minibüsler. 
Örneğin her sabah işime zamanında ulaşmak için sabah 6:30’da hazırlığa başlıyorum. Akşamı hiç sormayın. Yaklaşık 21:30 civarında evimde oluyorum.
İlkokula giden ve sabahçı olan çocuğum var. İnanın eve gittiğimde çocuğum sabah erken kalkabilmek için uyumuş oluyor. 5 dakika vakit geçiremiyorum çocuğumla.
Umarım sesimiz duyulur ve çözüm bulunur.”
Adının açıklanmasını  istemeyen bir okur

***

4 dakikada bir  zııırn zııırn


“Başaran Mh. minibüs durağında araç kalkışı için 4 dakikada bir çalan zil sesinden bıktık usandık. Sabah saat 6’dan gece 24’e kadar her 4 dakikada bir çalan bu yüksek zil sesleri yüzünden çok rahatsızız. Bir süre önce şikayetimizi yayınladınız ve iki hafta bu sesler hemen kesildi. Ama 15 günden sonra tekrar başladı. Sesler uykudan uyandırıyor. Yeter artık..”
Çevre sakini bir okur

***

Sadece ve sadece suyumuzu istiyoruz


“Yüzde 99 özürlü raporu olan engelli bir çocuk babasıyım. Köşeniz aracılığıyla devlet büyüklerime, Sn. Valimize, bakanlarımıza, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Bld. Bşk. Sn. Recep Altepe’ye seslenmek istiyorum.
Mehmet Akif Mah. (Mutlular Mah.) Derya Sk. No:8 K:2 Osmangazi adresinde oturuyoruz.. 
Bizim maalesef suyumuz yok. Çalmadığım kapı kalmadı. Netice alamadım. Allah rızası için bize su bağlayın. 
Geçimini pompacılık yaparak sağlamaya ve bu özürlü çocuğuma bakmaya çalışan biriyim. Evimizde su olmadığı için engelli çocuğumuzun bakımında zorlanıyoruz. Evimize lütfen gelin, sizlere bir çay ikram edelim ve halimizi görün! Çok zor durumdayız Başkanım. 
Ne olur bizlere engelli çocuğumun bakımını yapabilmek için su bağlayın! Bizler çocuğumuzu çok seviyoruz. Engelli çocuğumuza daha fazla engel çıkartılmasın. Sizden sadece evimize su bağlamanızı istiyoruz. Başka bir isteğimiz yok. Sizlere güveniyorum.. 
Sizlerden Allah şimdiden razı olsun.”
Mehmet GÜLEÇ

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.