Hava Durumu

Uçtu uçtu korkuluk demirleri uçtu (!)

Yazının Giriş Tarihi: 01.10.2014 07:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 07:58
“Gazetenizdeki köşenize fotoğrafıyla birlikte gönderdiğim alttkaki şikayetimin yayınlanmasını ve ilgili birimlerin de konuya ciddi şekilde yaklaşım yapmaları ve gerekli iyileştirmenin yapılmasını bekliyorum..
Konu şu:
Haşim İşcan Caddesi üzerinden gidiyorsunuz. Abdal Simit Fırını’na çıkmak üzere sokağa sapacaksınız. Hafif bir rampa ve merdivenlerle karşılaşıyorsunuz..
Abdal Caddesi, Tahal Caddesi ve Gül Sokak’ın birleştiği adreslere çıkacaksın ama
set üzerine döşenmiş kaliteli, paslanmaz onlarca metrelik korkuluk tutunma demirleri bazı kişilerce yerlerinden sökülerek çalınmış.

Dolayısıyla altındaki tutma aparatları (onlarcasında) sivri ve keskin uçları ile apaçık meydanda kalmış.
Muhakkak ki burada çok kişi ellerini kesmiştir. Çünkü insanın merdiven çıkarken veya inerken ister istemez tutunma refleksi devreye giriyor.
Özellikle geceleri.. Basit bir konu gibi görülebilir belki ama burada elini kesenlere sorun bir de...
Evet, cidden çok önemli bir sorun var orada.. Dikkate alınması gerekir.
Saygılarımla..”
Muhterem BOYACIGİL

***

SSAHADA BÜYÜK İHMAL


“28.9.2014 Pazar günü İnegöl’de oynanan bir müsabakaya görevli gözlemci olarak gittim. İnegöl Yeni Sanayi Sahası’nda oyuncuların soyunma odaları çıkış yeri ve ısındıkları geçiş yerinde gördüğüm bkyük bir ihmal karşısında adeta şok geçirdim.  Soyunma odalarının ve hakem soyunma odasının hemen girişinde bulunan elektrik direğinin dışarda olan kablo bağlantısı, sarılı bir şekilde gelişigüzel yere serili vaziyette büyük tehlike saçıyor ve adeta kurbanlarını bekliyordu. 
Üstelik yağışın yoğun olduğu bir günde.. Yani tehlike diz boyu.. 
Burası küçüklerin de oynadığı bir saha ama böylesi bir ihmal doğrusu şaşırtacak boyutlarda. 
İlgilileri olası sorunlara karşı gerekli önlemi acilen almaları konusunda uyarmayı görev bilirim..”
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

***


MOLLAGÜRANİ SAKİNLERİNE UEDAŞ MÜJDESİ

“Gazetenizin 25 Eylül 2014 tarihli sayısındaki köşenizde yer alan ‘Müzelik enerji donanımı’ başlığıyla hizmet alanımıza giren bir okur yakınmasına yer verilmişti. Yazıda Osmangazi ilçesine bağlı Mollagürani Mahallesi ve civarındaki elektrik şebekesinin eski olduğu konusuna işaret ediliyordu. 
Yazı üzerine Osmangazi İşletme Müdürlüğümüze bağlı teknik ekiplerce yerinde inceleme yapılarak Mollagürani Mahalle Muhtarı ile mahallenin elektrik ihtiyaç ve beklentileri konusunda görüş alışverişi yapılmıştır. 
Yapılan inceleme ve tespitler neticesinde; dört noktada aydınlatma talebi ve iki adet direk deplase (yer değişikliği) talebi iş programımıza alınmış olup en kısa sürede karşılanması sağlanacaktır. 
Söz konusu bölgede genel olarak yatırım kaynaklı talepler olduğu görülmüş olup, mevcut havai şebeke hattının yeraltına alınması gelecek yatırım programımıza dahil edilmesi için değerlendirmeye alınmıştır.
Müşterilerimizin görüşleri bizim için çok önemlidir. Şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleriniz için bize halklailiskiler@uedas.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sizi dinliyor olacağız. 
UEDAŞ olarak halkımızın problemlerinin bize ulaşmasında aracılık ettiğiniz için sizlere, problemin tespitindeki yardımlarından dolayı okurlarınıza teşekkür ederiz. Halkımızın sesine kulak vermeye devam edeceğiz.”
ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürlüğü

***


ALO, BURASI BÜYÜKŞEHİR

ÇATALFIRIN: “23/09/2014 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi’nde yayınlanan ‘Erdal Abi’ adlı köşenizde yer verdiğiniz ‘Çatalfırın çağlayanı’ başlıklı okur şikayet yazısı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Yakınmaya konu olan bölgede yağmursuyu ızgaralarının temizliği ilgili bakım onarım ekiplerimiz tarafından yapılarak oluşan sorun giderilmiştir.”
***
DERE:“18/09/2014 tarihli gazetenizdeki köşenizde yayınlanan ‘Derenin üstü açılınca’ başlıklı okurunuz Emine Öniz’e Stadyum Caddesi’ndeki dere konusu hakkındaki şikayet yazısı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
İlgili Genel Müdürlüğümüz’ce dereler konusunda yapılan tüm çalışmalar, 2010/5 sayılı Başbakanlık Genelgesi’ne de uygun olarak DSİ 1. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgi ve görüşler doğrultusunda yürütülmekte olup, derelere ait planlamalarda aynı genelge gereği tüm derelerin açık olarak planlanmasına çalışılmaktadır. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bld. Basın Halkla İlşk. Şb. Md. 

***

SEMTE İLGİ BEKLİYORLAR

“Osmangazi ilçesine bağlı Kiremitçi Mahallesi’nde oturuyorum. 
Mahallemizde sosyal yaşam alanları yok. Çevre düzenlemesi olmayan ve araçların gelişigüzel park ettiği terk edilmiş bir mahallemiz var. 
Yaklaşık 20 gün önce yağan yağmurlardan dolayı yoldaki asfaltlarda patlamalar var, rögar kapaklarımız yoğun yağıştan dolayı taşıyor, her yer kanalizasyon kokularıyla berbat oluyor. Malumunuz şu günlerde de yağışlar devam ediyor.
İlgilenilmesini rica ederiz.”
Adının açıklanmasını  istemeyen bir okur
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.