Hava Durumu

UEDAŞ, bu direk her an devrilebilir!..

Yazının Giriş Tarihi: 13.06.2019 08:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.06.2019 08:40

"Osmangazi ilçesindeki, Bağlarbaşı Mahallemiz'deki Akar Sokağı'nı Diyanet Vakfı Öğrenci Yurdu'na doğru bağlayan bir sokağın hemen sonrasındaki köşede bulunan bir elektrik direği ha devrildi, ha devrilecek bir durumda ve epeyce yan yatmış bir şekilde ne zamandan beri öylece duruyor..


Tabii; meydana gelmiş bulunan bu olumsuz durum da Allah korusun ama her an büyük bir tehlikeye sebebiyet verebilir.
Söz konusu olan bu direk buradan gelip geçmekte olan yaya vatandaşların veya araçların üzerine devrildiği takdirde büyük tehlikeleri yaratması işten bile değil..
ULUDAĞ Elektrik Kurumu'nun konuyla ilgili sayın yetkililerine bu soruna acilen el atmalarını ve gerekli önlemleri almalarını çok çok rica ediyoruz.
Saygılarımızla.." -

Semt sakinleri adına Ahmet SEYİSOĞLU

TEŞEKKÜR PANOSU

ÖRNEK BİR CADDE OLDU

"Uzun zamandan beri yurtdışında bulunuyordum..
Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için doğduğum Bursamızda Kükürtlü semtinde bulunan evimize geldim..
Yurt dışına çıkmadan önce çok bozuk, düzensiz ve bazı yerleri inişli çıkışlı, meyilli, düzensiz, yıpranmış, yaya kaldırımları da kırık dökük olan Kükürtlü Caddemiz'de yapılan son çalışmalarla bu önemli caddemiz Bursa'nın örnek arterlerinden biri haline getirilmiş.. Fotoğrafıyla köşenize gönderiyorum.


Oluşan ve hem semtimize hem de Bursamız'a çok yakışan bu güzel görüntü beni gerçekten çok şaşırttı ve sevindirdi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş ve çalışan görevli ekibine çok teşekkürlerimi iletmek boynumun borcudur. Sağ olsunlar.."

A.Enis YILMAZCAN

TURİZM VE MAKROME SAKSILIK PROGRAMI

27 Mayıs ve 14 Haziran tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Kent Konseyi, Park Bahçeler ve Sahil Hizmetleri Daire Başkanlğı, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ile Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı'nın destekleri ile gerçekleştirilen 'Dünya Çevre Günü' etkinlikleri yarın iki önemli etkinlikle sona eriyor.
Çeşitli sergiler, çevre temizlikleri, dalgıçlarla deniz dibi temizlikleri, fidan dikimleri ve izcilik çalışmaları gibi programların gerçekleştirildiği Dünya Çevre Günü'nde bu nedenle bugün saat 10'da da Tayyare Kültür Merkezi Küçük Salon'da Turizmde Çevre Hassasiyeti konulu bir eğitim var..
Ayrıca bugün yine aynı saatte İncirli semtindeki Kültür Merkezi'nde makrome saksılık yapım atölyesinde de bir çalışma gerçekleştirilecek.

ŞEHİTLER CADDESİ ASFALT BEKLİYOR

"Yıldırım ilçemizde bulunan, Değirmenönü Mahallemiz'deki Değirmenönü Mezarlığı'nın yanındaki Şehitler Caddesi uzun zamandan bu yana asfaltlma çalışmalarının yapılması için bekliyor.
Caddemiz yaz aylarında buradan gelip geçmekte olan araçlar yüzünden adeta bir toz makinesi gibi. Araçların her geçişinde buradan yoğun toz bulutları kalkıp havalanıyor ve evlerin işyerlerinin içine doluyor..
Yağışlı dönemlerde de çamur içinde kalıyoruz..


Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın Oktay Yılmaz ve diğer ilgili yetkililerinin dikkatlerine sunuyor ve gerekli asfalt çalışmalarının yapılmasını artık kendilerinden bekliyoruz..
Saygılarımızı sunuyoruz.."

Bir kısım semt sakini

TRAFİK İŞARETİ YAN YATMIŞ!..

"Nilüfer ilçesindeki, Odunluk Mahallesi'nde bulunan köprüyü hemen geçer geçmez yol ayrımındaki bir trafik uyarı levhasına herhalde bir araç çarpmış. Ki, böyle olduğunu sanıyorum. Çünkü bu trafik uyarı levhası yan yatmış bir şekilde kalmış..


Bu trafik uyarı işareti levhası yan tarafa doğru zamanla daha da eğilebilir ve buradan geçen araçlara çarpıp tehlikeler yaratabilir endişesiyle durumu Nilüfer Belediyesi'nin konu ile ilgili birim yöneticilerine duyuruyorum.
Saygılarımı sunarım.."

Melih Necip AKDOĞAN

SİNEK İSTİLASI VE PİS KOKULAR

"Osmangazi ilçemizdeki, Muradiye bölgesindeki, Demirkapı Mahallesi, Hızalan Sokağı'nın üstünde bulunan, pazar alanının çevresi maalesef sık sık bu manzarayla iç içe. Adeta bir çöp dökme yeri haline gelen yerde her türlü atığı görmeniz mümkün.


Belediyemizin buraya müdahale etmesi gerekiyor. Çünkü burası çok sinek kaynıyor. Ayrıca çok pis kokular da etrafa yayılıyor..
Pazar kurulan günlerden sonra daha çok rastlamakta olduğumuz bu çirkin manzaraya kısa zamanda müdahale edilmesini beklemekteyiz."

Gülay AKINCILAR ve komşuları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.