Hava Durumu

Ulaşıma neşter vurulurken yol açılırsa gidecek!.

Yazının Giriş Tarihi: 28.02.2019 07:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.02.2019 07:21

"Yaya vatandaşlarımızın trafikte karşıdan karşıya geçerken caddelerde can güvenliğinin sağlanması için oluşturulan yaya geçitleri yayalarındır, tamam.. Ve bu konuda sürücülerimizin de dikkati çekilirken fotoğrafıyla tespit edilen bu manzaraya ne dememiz lazım?..
Burası Atatürk Caddesi.. Ve şehir içinde sefer yapan İpekböceği raylı sistemimiz trafik kurallarına aykırı şekilde park eden bir araç yüzünden mecburen durmuş. İçindeki yolcular da işine yetişmek için yol açılsın da gidelim diye vagonlarda bekleşip duruyorlar.
İpekböceği seferleri kurallara aykırı park eden sürücüler tarafından sürekli aksayıp duruyor.
Bu duruma sık sık rastlamamız olası..
Bu da ulaşım sorununa neşter vurulurken gerekli trafik denetimlerinin yeterli şekilde yapılmadığının bir işareti değil mi?..
Dikkatlere saygıyla sunarım."

Adnan YILMAZ

ÇOCUKLARIMIZI KORUMALIYIZ!

"Osmangazi ilçemizdeki Demirtaş Meydanı'nda yeni yapılan çocuk parkı ana arterde yoğun trafiğe sahne olan cadde kenarında kalıyor.
Çocukları herhangi bir olumsuzluğa karşı koruma amacıyla park çevresine korkuluk yapılmasını 4 Şubat 2019 tarihinde 13309 no'lu başvuruyla yaptım.
'Park çevresine korkuluk yapım program dahilinde olacak' şeklinde bir cevap geldi. Fakat bugüne kadar herhangi bir çalışma yapılmadı..
Parkımızda her gün yüzlerce çocuk oyun oynuyor.
Acilen park çevresine korkuluk yapılmasını konusunda çalışma bekliyoruz. Saygıyla."

Mümin DÜNDAR

PLAKASI OKUNMUYOR

"Fotoğrafımızda görülen araçta olduğu gibi kamyonun arkasında muhtemelen basamak gibi kullanılmak için yapılmış olan metal aksam maalesef bu aracın plakasını görülemeyecek şekilde perdelemiş, plaka okunmuyor, görülmüyor..
Bilerek veya bilmeyerek yaptırılan bu metal aksam kapandığı için gerektiğinde vatandaşlarımızın ve görevlilerin görevini yapmasına engel oluşturacaktır.
Toplumsal farkındalık açısından lütfen biraz duyarlı olalım.
Saygılarımla.."

Bülent ÇEŞMECİLER

BEKLEYİP DURUYORUZ

"Osmangazi ilçemizdeki Hamzabey Mahallesi bölgemizdeki, Dr. Ekrem Paksoy Sokağımız'da bulunan Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi'nin karşısındaki yolda bir süre önce yapılan bir altyapı çalışmasından sonra kazılan yerler gelişigüzel bir şekilde kapatıldı ve öylece bırakılmış durumda..
Gerekli olan asfalt onarım çalışmaları ne zaman yapılacak diye bekleyip duruyoruz.
Sayın ilgililerin dikkatlerine sunarız. Saygılarımızla."

Bölge sakinleri

ALO, BURASI OSMANGAZİ

TEHLİKELİ YAMAÇ:- "3 Ocak 2019 tarihli köşenizde bir okurunuzun 'Tehlikeli Bir Yamaç' başlıklı şikayeti yayınlandı.
Belediyemizce çocuklarımıza yönelik düzenlenen park, oyun ve spor alanlarında çevre riskleri göz önünde bulundurularak korkuluk vb. önlemler alınmaktadır.
Yol ve refüj olarak düzenlenmiş alanlarda ise çevrelemeye yönelik bir uygulama yapılamamaktadır."

HAMAM CADDESİ:- "9 Ocak 2019 tarihli köşenizde bir okurunuzun 'Bozuk Kaldırım Sakat Bıraktı' başlıklı şikayetine yer verilmiştir.
Yazıda bahse konu olan Hamam Caddesi, belediyemiz yatırım programı kapsamında değerlendirilecektir.
Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz."

Osmangazi Bld. Basın
Yayın Halkla İlkş. Md.

SIRAMEŞELER'DEN SEVGİLERİMİZLE

"Osmangazi Belediyemiz tarafından Sırameşeler semtimize kazandırılan spor tesisi ve modern bir çocuk parkı için Belediye Başkanımız sayın Mustafa Dündar ve ekibine açık teşekkürlerimizi sunuyor, kendilerine başarı ve kolaylıklar diliyoruz.
Saygılarımızla.."

Gülseren T. ve komşuları

TÜRK-YUNAN MÜZİKLERİ VE İLGİNÇ BİR KONSER

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası bu gece, asırlar öncesinden bu yana, komşuluk ilişkileri çerçevesinde daima kültürel etkileşim halinde olmuş, Türk ve Yunan halklarının müzikleri ile dinleyicilerinin karşısına güzel bir etkinlikle çıkıyor. Yunanlı şef Nikos Haliassas'ın yöneteceği konserde İzmir DOB solist sanatçısı Teyfik Rodos (Bas) solist olarak yer alacak.
Ayrıca konserin diğer solisti keman sanatçısı Olgu Kızılay, Yunanlı besteci Papageorgiu'nun keman konçertosunu BBDSO eşliğinde seslendirecek.
Ahmet Adnan Saygun'un "Bozlak" ve Nikos Skalkottas'ın "Yunan Dansları" gibi, dost iki ülkenin müzikleri bu konserde buluşacak.
Konser, saat 20'de Merinos Parkı içindeki Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.