Hava Durumu

Üniversitemiz kampüsüyle liderliğe oynayabilir...

Yazının Giriş Tarihi: 24.10.2016 07:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 07:18
“Geçenlerde yolum yüksek lisans programı mezunu olduğum ve Türkiye’nin gelişimi, ekonomisi ve sanayisine çok değerli mezunlar yetiştiren Uludağ Üniversitesi’ne düştü. 
Büyükşehir Bld.’nin destekleriyle çevre güzelleştirme çalışmaları ve sanırım hayırseverlerce yaptırılan yeni fakülte binaları üniversitemizi oldukça güzelleştirmiş. 



Fakat; ana meydan ve fakülte çevrelerinde hala çalışma yapılması gereken ve yıpranmışlığıyla köklü üniversitemize yakışmayan yerler var. Özellikle ana meydanda güzel ve örnek bir park ve çevre düzenlemesi ve fakülte çevrelerinde çimenlendirme gibi çalışmalar da Büyükşehir Bld.’mizin ve hayırseverlerin katkılarıyla yapılabilirse öğrenciler ve akademisyenlerin çok daha fazla gurur duyabileceği bir üniversite kampüsü oluşturulur. 
Türkiye’nin lokomotif ve lider kenti Bursamız’ın depresyon molekülü üzerine çalışmalar yapan Prof. Dr. Sinan Çavun ve Doç. Dr. M. Sertaç Yılmaz ve Uluslararası İlişkiler konusunda Türkiye’nin en önemli bilim adamlarından Prof.Dr.Tayyar Arı ve adını sayamadığım daha nice başarılı bilim adamlarına ev sahipliği yapan ilk üniversitesinin halen akademik başarılarıyla olduğu kadar görsellik olarak da ODTÜ, Bilkent ve Boğaziçi gibi üniversite kampüsleriyle liderliğe oynaması beklentimizdir. 
Üniversite ve Büyükşehir Bld. arasında yapılacak yeni ve kapsamlı bir çevre çalışması biz mezunları ve şehrimizi heyecanlandıracaktır.
Saygılarımla.”
Serkan ÖZGİRAY/ Üretim Teknolojileri Yatırım Uzmanı

Vakıfbank lütfen biraz ilgilenin


“Emekli bir insanım. Her ay emekli maaşımı Ataevler Magazin Outlet yanındaki Vakıfank ATM’sinden alıyorum.
Son zamanlarda bu bankanın ATM’si hep arızalı. Geçen 19 Ekim sabahı da zorlukla iki sefer bu ATM’ye gittim. Yine arızalı uyarısıyla karşılaştım. 20 Ekim sabahı da aynı durum vardı.
Emekli maaşımı almak için günleri iple çekiyorum ama karşılaştığım bu durum beni ziyadesiyle üzüyor. Oradaki diğer bankaların ATM’leri gayet düzgün çalışıyor, insanların paralarını rahat rahat çekerken nedir bu Vakıfbank’ın duyarsızlığı.
Bankanın üst düzey idarecileri biz emeklileri üzmemek için artık bu işe bir an önce el atmalılar.”
Adının açıklanmasını istemeyen bir emekli

Büyükşehir’den bir yanıt var


“13/10/2016 köşenizdeki ‘B/33-K resmen balık istifi’ başlıklı okur yakınması incelenmiştir.
 Tüm büyükşehirlerde olduğu gibi toplu taşımada zirve saatlerde, gün içi hizmet konfor seviyesinin tam sağlanması mümkün olamamaktadır. Yolcu sayılarındaki değişiklikler Bütünleşik Bilet Sistemi verilerinden takip edilmekte ve yoğunluğa bağlı olarak gerektiğinde kısa vadede takviye seferler devreye girmektedir. 
Uzun vadede ise mevsimsel değişikliklere bağlı olarak planlama yapılmaktadır. 19 Eylül tarihin de okulların açılması ve tren sefer saatlerin değişmesiyle birlikte B/33-K hattında hizmet veren toplu taşıma araçlarının da sefer saatleri düzenlenmiştir. 
Ayrıca, bu hattın tüm hafta için UÜ istasyonundan son kalkış saati 23 tür. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.
Büyükşehir Bld.Basın Halkla İlşk. Şb. Md. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.