Hava Durumu

Uyarı levhası eğer yoksa!..

Yazının Giriş Tarihi: 09.03.2020 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.03.2020 08:19

Değerli okurlarım. Geçtiğimiz günlerde sürekli okurum Serkan Özgiray'dan aldığım e-posta sonrası üzüldüm.
Umarım trafik uyarı levhalarındaki eksikler hızla tamamlanır ve mağduriyetin önüne geçilir. Gelen ileti aynen şöyle:
***
"Bir dost ziyareti için Osmangazi, Ortapazar Caddesi'ne gitmiştim. Önce bir araç plakası anonsu yapıldı.. Sonra bir aracın çekiciye yüklendiğini gördük.

Arkadaşım 'bu aracın çekilme nedeni Lala Paşa Kütüphanesi önünde bulunan ve çalışır durumda olup olmadığı da bilinmeyen yangın vanasının önüne park etmesi.
Buradan her gün birçok araç çekiliyor. Oysa araçlar çoğu Bursa'daki tarihi yerleri ziyaret için şehir dışından gelen misafirler. Yangın vanasının önüne park edilmesi yasak, aracınız çekilir' gibi uyarı olmadığından dikkatsiz birçok sürücünün aracı hemen her gün çekiliyor ve çoluk çocuk yaşlı ihtiyar birçok insan arabayı göremeyince çok mağdur oluyor.
Büyükşehir Bld.yle görüşüp buraya ilgili uyarı levhaları konulmasını sağlarsanız çok sevap olur. Misafirlere biraz hoşgörü gösterilmeli" diye yakındı.
Duyarlı okurumun uyarısını tüm ilgililerle paylaşıyorum. Umarım sorun kısa zamanda çözülür.

DEĞİL SU, HAVA BİLE GEÇEMEZ!..

"Çakırhamam bölgesinde bulunan Balibey Han'ın hemen yanındaki yürüyen merdivenlerden yararlanıp tepeye varıldığında hemen önünüze çıkan noktadaki yağmursuyu mazgallarının tamamı maalesef bu şekilde ve ağzına kadar dolu... Yağışlı havalarda buradan sel suları kesinlikle akmaz.. Mazgalların içine havanın girmesi bile şüpheli.. Bir yandan bireylerin bu mazgalları çöplük olarak görmesi, sigara izmaritlerini içine atması çok yanlış olurken diğer taraftan da BUSKİ'nin ilgili birimleri tarafından bu tip yağmursuyu mazgalları sık sık kontrol edilerek gerekli temizliğin yapılması çok yararlı olacaktır. Anımsatıyor ve saygılarımı sunuyorum.."Saim F.YILMAZ

TÜRBE ÖNÜ BERBAT KABLO DA AÇIKTA

"Veysel Karani Mahallesi'ndeki Veysel Karani Türbesi'nin tam karşısındaki otobüs durağının hali içler acısı.
Kaldırım kaldırım gibi değil, yol yol gibi değil. Kaldırımın aşınmasından dolayı buradan geçen kablo da açıkta kalıyor.
Ayrıca kaldırımdan bir engellinin geçmesi imkânsız. Çünkü durak kaldırımı tamamen kapatmış durumda. Bölge ve durağın gözden geçirilerek hem yayalar hem de engelliler için daha uygun hale getirilmesi gerek. Değerli yetkililerin dikkatine sunuyor, gereğini rica ediyorum. Saygıyla."
Sercan ÇELİK

ASFALT ONARIMI BEKLİYORUZ

"Nilüfer ilçemizdeki Esentepe Mahallesi, İnanç Sokağı'mızda bir süre önce altyapı çalışması yapıldı ve iş bittikten sonra da kazılıp açılan yerler gelişigüzel kapatıldı üzerine de mıcır serildi..
Bizler de hâlâ asfalt onarımı bekliyoruz. Duyuruyoruz.."
Çevre sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.