Hava Durumu

Üzücü.. Çünkü geyik boynuzu gibi

Yazının Giriş Tarihi: 14.10.2015 07:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.10.2015 07:48
   “Bu fotoğrafı, sayın ilgililerin dikkatini çekmek için 21.9.2015 günü çektim. Görüntüdeki büst Bursa’nın yetiştirdiği ünlü karikatür sanatçımız merhum Cemal Nadir Güler’e ait.



    Yarattığı ‘Amcabey’ tipi ile Türk karikatür sanatına farklı bir boyut ekleyen Bursalı sanatçımızın adı kentimizin en önemli caddelerinden birine de verilmiş durumda.
     Büstü ise Zafer Plaza karşısında, Tophane yamaçları altında, daracık bir yerde. Maalesef hiç dikkati çekmiyor.
    Bu bölgede unutulmaz sanatçımızın büstünün konulacağı ve geceleri aydınlatılacağı daha düzenli, dikkat çeken başka bir yer yok muydu acaba?.
    Bunun yanı sıra sanatseverlerin uyarılarıyla çevre bakımı yapılan büst bugünlerde biraz daha farklı üzüntü yaratıyor.
    Büste uzaktan bakılınca başının arkasından iki parmakla alay işareti yapılıyormuş gibi bir his veriyor?.
    Büste yaklaşınca arkasında bir ağaççığın olduğunu ve budandığını gördüm. Ama dikkatsiz yapılan budama ile ağaççığın dalları işte bu manzarayı yaratıyor.
    Takdir ve değerlendireceklere saygıyla sunarım..” -  Kemal BAŞEREN

Hizmette aksama ve kesinti yok

  “7/8/10/2015 tarihli köşenizde yer verdiğiniz ‘Bşk. Altepe’ye kutlama ve sorular’ başlıklı bir okurunuza ait yazı ilgili birimlerce incelenmiştir.
   6360 sayılı yasanın yürürlüğe girmesini müteakip Büyükşehir Bld.’miz sorumluluk alanına yeni giren kırsal ve sahillerle ilgili, Daire Bşk. ve Şube Md. düzeyinde idari yapılanmayı eşzamanlı olarak Türkiye’de ilk gerçekleştiren belediyedir. 
   Yenilenen idari yapılanma ile; Bld.’miz hizmet alanının dinamik yapısı göz önüne alınarak, yakın/ilişkili hizmet alanlarının tek birim altında disipline edilerek organizasyon yapısının yalınlaştırılması, kurumsal iş yapabilme kapasitesinin geliştirilmesi ve verimliliğin artırılması sağlanmıştır. 
   Yazıda geçen bazı idari birimlerin kapatıldığı ifadesi, adı geçen birimler eliyle yürütülen hizmetlerin sonlandırıldığı şeklinde haksız ve yanlış bir algıya sebep olmuştur. Aksine, kapatılan birimlerin yapmış olduğu hiçbir hizmet sonlandırılmamış, sadece aynı mahiyette hizmet veren başka birimler altında toplanmıştır. 
   Sonuçta Belediyemizce sunulan hizmetlerde herhangi bir kesinti ve aksaklığa meydan verilmemektedir. Bilhassa, kaynakları geliştirilmiş ve güçlendirilmiş hizmetlerimiz, esnek ve süratli çözüm üretebilen mevcut idari birimler eliyle sunulmaya devam edilmektedir. 
   Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.” 
Büyükşehir Bld. Basın 
Halkla İlşk. Şb. Md. 

TEŞEKKÜR PANOSU

Alanyurt’ta düzenleme

   “İnegöl Belediyemiz tarafından, Alanyurt’ta bulunan Uludağ Camimiz’in çevre düzenlemesi için gerekli olan çalışmalara başlanıldı..
    Bu itibarla çok güzel projeler hazırlatan ve çalışmalara hız veren belediyemizin başta sayın Başkanı Alinur Bey olmak üzere tüm personeline açık teşekkürlerimizi sunuyor, kendilerine bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar ve muvaffakiyetlerin devamını temenni ediyoruz.” 
Bir kısım 
çevre sakini


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.