Hava Durumu

Vodafone, bu nasıl iş?..

Yazının Giriş Tarihi: 26.08.2016 05:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 05:13
Kestelli okurum Sn.Ayşe Yılmaz’dan gelen bir yakınmada Vodafone ile ilgili şaşırtan bir ‘iddia’ var.
Aynen yansıtıyorum. İlgili firma eğer yazılı bir açıklama gönderirse köşemiz açık elbet:
Sn. Yılmaz’ın ‘iddiaları’ şöyle:
***
“Kestel sakiniyiz.
Geçtiğimiz 5 Ağustos 2016 günü Vodafone tarafından arandık. Yeni bir kampanya sürecinin başladığını söylediler.
Verdikleri bilgileri dikkate alarak firmanın uygulamaya koyduğu yeni paketine üye olduk. Bu pakette internet, ev telefonu ve televizyon yayınları için gerekli olan elektronik bir kutu da vardı.



Ancak o tarihten 23 Ağustos 2016, yani bgüne kadar televizyon yayınlarını alacak gerekli elektronik kutuyu getirip bağlamadılar bir türlü. Bu yüzden televizon yayınlarını izleyemiyoruz. Devamlı ilgili kuruluşa telefonla başvuruyoruz. Bizi dönüp dolaşıp müşteri temsilcisine bağlıyorlar ve ‘gerekli olan elektronik kutu kargoda, henüz gelmedi’ diyorlar. Yani olumlu bir sonuç alamıyoruz.
Aboneliğimi iptal etmek iskiyorum, iptal işlemini de yaptıramıyorum.
Firmanın genel müdürlüğüne telefon etmek ve yaşadığımız sorunu yansıtmak istedim. Ama beni yine müşteri temsilcisine bağladılar. Genel Müdür veya diğer sorumlularla görüşebilme imkanı da bulamıyorum.
Vodafone yetkililerinin dikkatine sunuyor ve sorunun hallini rica ediyorum.
Saygılarımla..”
Ayşe YILMAZ

Alo, burası Büyükşehir

SORUN BİTTİ:- “3/8/2016 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi’ndeki köşenizde yer verdiğiniz  ‘7 rögar kapağı için 6 telefon’ başlıklı yazınız ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Mustafakemalpaşa ilçesi, Demirali Mah.’nde yaşanan sorun; ilgili birimlerimizce giderilmiştir.” 
***
BİSİKLET TERÖRÜ:- “18/8/2016 köşenizde yayınlanan ‘Dört kişilik bisiklet terörü’ başlıklı okur şikayeti ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Hüdavendigar Kent Parkı’nda görevli güvenlik görevlilerince park içindeki bisikletliler, belirlenen kurallara uygun şekilde kullanılması için ikaz edilip uyarılmaktadır.”
***
MUDANYA PİKNİK ALANI:- “23/8/2016 ‘da yayınladığınız ‘Büyükşehir’den bir açıklama bekleniyor’ başlıklı okur yazısı incelenmiştir.
Belirtilen alanda yapılan incelemede piknik masalarının Mudanya Bld.’nce alındığı, halı sahaya hizmet veren mevcut binadaki kafeterya ve duşlarının kullanılmaz halde olduğu, saha korkuluklarının da tehlike arz ettiği tespit edilmiştir. 
Bu tespitler sonucu halı saha korkulukları ve suni çimi yenilenmiştir. Mevcut bina güçlendirme çalışmaları sonrası hizmete açılacaktır.
Piknik alanı ile ilgili otopark ve parke yürüyüş yolları proje kapsamında hızlı bir şekilde tamamlanacaktır.” 
***
KONU UEDAŞ’IN:- “3/8/2016 tarihinde yayınladığınız ‘UEDAŞ ve BUSKİ dikkat’ başlıklı okur yakınması incelenmiştir.
Altınşehir Mah. 321. Sokak ile 323. Sokak’taki asfalt onarımı, ilgili ekiplerimizce yapılmıştır. Söz konusu Altınşehir  Mah. Muammer Aksoy Cad. 230. Sokak birleşiminde, elektrik kazısı sırasında içmesuyu şebekesine hasar verilmiş olup; parke tamirinin Uludağ Elektrik Dağıtım tarafından yapılması gerekmektedir.     
Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bld. Basın Halkla İlişk. Şube Müd. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.