Hava Durumu

Yalı Sokak malzeme atık yeri mi oldu?

Yazının Giriş Tarihi: 21.05.2015 08:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.05.2015 08:31
“Bursa’nın en gözde ilçesi Nilüfer’in en elit mahallelerinden biri olan Beşevler Konak Mahallesi, Yalı Sokak’ta oturuyorum. 
Hemen yakınımızda cazibe merkezi Bölge Parkı var. Köşenizi yıllardır her sabah okuyorum. Son günlerde cadde ve sokaklarımızda yaşadığımız asfalt çökmesi vb. olumsuzluklarla ilgili sorumluluğun Büyükşehir ve Nilüfer Bld. arasında gidip gelmesini veya yağışlı havaların mazeret gösterilerek bazı asfalt problemlere aylarca eğinilmemesini hayretle takip ediyorum. 
Daha önce bildirdiğim birkaç sorun da bir şekilde takipsizlikle yerine getirilmedi. 
Neredeyse tüm koordinatlarını bildirdiğimiz sorunlar neden çözülmek yerine belediyeler arası polemik konusu oluyor ve çözümsüz kalıyor, şaşırıyorum?. 



Yalı Sokak da çok düzensiz. Çok sayıda araç park ediyor ama kaldırımı bile yok. Yanımızdaki parsel de 2-3 aydır altyapı çalışmalarından kalan borularla kaplandı. Oysa burası düzenlenebilirdi. 
Sokağımızdaki bir diğer sorun da yoldaki çukur. Kendi çabalarımızla 2-3 kez mıcırla doldurduk bu çukuru ama kısa sürede yeniden çok derin hale geldi. Belediyemizden talebimiz lütfen bu çukuru asfaltlasınlar ve diğer olumsuzluklar da giderilsin. Saygılarımla..” 
Çevre sakinleri adına Ş. Ç.

Bağışıklık mı kazandılar?

“Son günlerde Bld.’in şikayetler karşısında adeta bağışıklık kazandığını ve hiç ilgilenmediklerine şahit oluyorum. 
Bu da sorunları bildirmekte artık bizi şevksiz bırakıyor. Belediyelerin vatanrdaşxın şikayetlerine ilgi göstermesi bizleri memnun edecek. Ama ne zaman? Birçok dostumuz, arkadaşımız belediyelerin son zamanlarda sorunları çözümlemede lakayt kaldıklarından şikayet ediyor. Sorunların dikkate alınmaması gerçekten de üzücü.
Tüm yetkili makam sahiplerini vatandaşların yaşadıkları sorunlara karşı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. 
Desteğiniz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.
Adının açıklanmasını 
istemeyen bir okur

Evdeki(!) orkestra..

“Daha önceki aylarda size ilettiğim ve ‘Evdeki orkestra’ başlığıyla yayınlanan şikayetimizin aradan bunca zaman geçmesine rağmen belediyemiz tarafından değerlendirilmemesi beni ve mahallemizi çok fazlası ile üzüyor.
Şikayetimizin sebebi olan konuya Osmangazi Bld.’nin çare olmasını temenni ederiz.
Sorunumuz; Osmangazi ilçesindeki Akpınar Mah. Hancı Cad. üzerindeki bir düğün salonunun çevreye vermiş olduğu aşırı gürültü.. Bu gürültüler artık dayanılmaz noktalara geliyor ve gece geç saatlere kadar sanki evimizin içinde orkestra çalıyor. 
Muhtarlığa da bildirdiğimiz bu durum için şikayet dilekçeleri verildi. Ama şimdiye kadar maalesef hiçbir sonuç alınmadı..
Belediyemizin acilen bu duruma çözüm yolu bulması ve mahalle sakinlerinin daha sakin, sessiz günler ve akşamlar geçirmesini sağlamasını rica ediyoruz. 
Peşin teşekkürlerimizle..” Mahmut KAYA

Dikkat, çok tehlikeli!.

“İzmir yolunda Penguen fabrikasını geçince Gökçeköy Yolu’ndan anacaddeye çıkışta büyük tehlikeler yaşanıyor.. 
Çünkü köy yolundan anayola çıkış çok keskin ve dik.. Anayola dik şekilde çıkış yapılabiliyor. Çok keskin durumdaki çıkış noktasında ana yoldan büyük bir süratle gelen araçlar için her an büyük tehlikeler yaşanabilir. 
Ana yolun köy yoluna çıkışında gerekli düzenleme yapılmasını rica ederiz. Çünkü çok müsait durumu var. Aksi halde çok feci kazalar yaşanabilir burada..
Lütfen bu konuya acilen el atılmasını rica ederiz.”
Şerif GÜNAYDIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.