Hava Durumu

Yeşil ve Emirsultan’da da durum aynı

Yazının Giriş Tarihi: 01.01.2016 01:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.01.2016 01:06
“Geçen salı günü gazetenizdeki köşenizde yer alan çok güzel bir uyarı yazısı vardı. Okurunuz Sn. Erdoğan Evcen tarafından kaleme alınmış. Kendisini bu dikkatli gözlemleri nedeniyle yürekten kutlarım.
Sayın Evcen, uyarısında cuma, cumartesi ve pazar günleri sabah namazı kılmak için erken saatlerde Ulucami’ye giden özel araç sahiplerinin Çakırhamam’dan başlayıp Heykelönüne kardar olan ana yolda cadde kenarlarına ikişer ve hatta bazı noktalarda üçer sıra halinde araç park ettiklerini, bu yüzden trafiğin tıkandığını, bazı noktalarda da geçit vermediğine işaret etmişti.



Aynı durum maalesef o saatlerde Yeşil Camisi ve Emirsultan Camisi önleri ve civarında da aynı şekilde. Trafik buralarda da akmıyor. Bazı yerlerde tek bir araç bile zor geçiyor. Namaza giden tüm cemaate ‘Allah kabul etsin’ diyorum ama biraz da duyarlı davranmaları gerektiğini hatırlatıyorum.
Allah korusun sabahın o erken saatlerinde bu bölgelerde bir yangın olayı meydana gelse veya acil bir hasta için ambulans gerekse bu araçların ulaşmaları inanın çok zor.
Bu itibarla okurunuz Sn.Evcen’e aynen katılıyorum. O saatlerde trafik ekiplerinin bu cami önleri ve çevrelerinde usulsüz parklanmalara izin vermemesi ve görev yapmaları çok yerinde bir çalışma olacaktır.
Sayın ilgililerin dikkatine sunuyor ve Sn.Evcen’i önemli bir noktaya temas ettiği için tebrik ediyorum.. 
Saygılarımla.” - Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Bu işte bir hata mı var?  

“Evimize 43 TL.’lik su faturası gelmişti. Oysa sayaç okuyan görevli ‘sayacınız arızalı’ demişti ve üç hafta beklemeyle sayacımız değişti. Evde olsak da olmasak da sayaçlar sanki ezbere yazılıyor. Çünkü hep aynı tutar. 



Engelli bir kişi olarak durumun incelenmesini diliyorum. Kimse olmayan bir eve nasıl bu kadar su tüketimi yazılıyor? Bir yanlışlık mı var? 
Bu arada BUSKİ’nin tüm çalışanlarının yeni yılını en içten duygularla kutlarım. 

Pınarbaşı Mh. Aşıklar 
Sk.No:51 Erdem ATEŞ 

Çalışmayan asansörler

“BursaRay hafif raylı sisteme ait istasyonlardaki asansörler yaşlılar, engelliler ve hastalar için çok faydalı.
Fakat; Paşaçiftliği BursaRay İstasyonu’ndaki asansör epey zamandan beri bozuk, çalışmıyor.
Sorumluların dikkatini birkaç defa çektik ama gerekli onarım bir türlü yapılmadı.
Konunun acilen ele alınabilmesi için köşenizden ilgililere rica ediyor, saygılar sunuyorum.”
Dr.Ziya G. ÖZER

BUSKİ’den bir açıklama

“15/12/2015 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi’nde yayınlanan ‘Erdal Abi’  adlı köşenizde yer verdiğiniz ‘Ata Çeşmesi’ne lütfen ilgi’ başlıklı okurunuza ait bir uyarı yazısı ilgili birimlerimiz tarafından incelenmiştir.
Söz konusu yazıda Ataevler Mahallesi, Yılmaz Akkılıç Caddesi, Dört Mevsim Parkı içindeki Ata Çeşmesi’nin kurna musluk tepesi BUSKİ Bakım Onarım ekiplerimizce takılmıştır.  
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.”  
Büyükşehir Bld.Basın 
Halkla İlşk. Şb. Md. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.