Hava Durumu

Yürek sızlatan bir park

Yazının Giriş Tarihi: 19.07.2016 05:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 05:17
“Osmangazi ilçemizdeki Çiftehavuzlar Mahallesi’nde bulunan Şehit Erkan Bamur Çocuk Parkı’nın durumu maalesef içler acısı bir halde.
Çocuklarımızın oynadığı ve uzun zamandır temizlenmeyen zemin kumunun içindeki cam parçaları, hayvan pislikleri orada hiçbir şeyden habersiz oynayan çocukların sağlığını büyük ölçüde tehdit ediyor.



Parktaki bu genel kirlilik de semt sakinlerini çok üzüyor. 
Bu nedenle bütün semt sakinlerimiz adına Osmangazi Belediyesi’nin sayın yetkililerinden parkımıza gelip bir inceleme yapmalarını ve parkımızı daha temiz, düzenli ve yaşanılabilir bir hale getirmelerini önemle rica ediyorum.
Saygılarımla..”
Veysel SÖNMEZ

TEŞEKKÜR PANOSU
Yeşilova’dan Bşk. Dündar’a

“Bizler Osmangazi ilçesi, Yeşilova Mahallesi sakinleriyiz.
Mahallemize Osmangazi Belediyemiz tarafından güzel bir meydan yapıldı.. Bu çalışmalarından dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Dündar beye açık teşekkürlerimizi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz..”
Mustafa TOKSÖZ

Erecek Köyü yolları berbat

“Büyükorhan’a bağlı Erecek Köyü’ne ulaşımda sorunlarımız her gün biraz daha artmaya ve içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı.
Köyümüzün yolları anlatılamayacak kadar kötü durumda. 
Özellikle yolumuzdaki üç kilometrelik bir bölümünden gelip geçmek isteyen araç şoförleri yoldaki bozuk kesimler yüzünden her an araçlarını orada bırakma zorunda kalabilirler. Çünkü çok derin çukurlar ve tümsekler var.
Araçların altı devamlı vuruyor, büyük hasar görüyor.
Yolumuzun düzenlenmesi ve asfaltlanması için yaptığımız müracaatlardan bir netice alamıyoruz.
Bölge sakinleri olarak sayın yöneticilerimizin yaşadığımız çileyi anlattığımız bu sesi artık duymalarını ve bu işe acilen el atmalarını çok çok rica ediyoruz. Saygılarımızı sunarız.”
Şaban AYDIN

Konak için bir öneri...

 “Uzun süredir Nilüfer, Konak Pazaryeri çevresindeki otopark sorunu için; pazaryerinin alt ya da üst tarafındaki arsalardan birine çok katlı otopark binası yapılıp çevresi yeşillendirilse hem pazar kurulan günler, hem de diğer zamanlarda bölgede yaşanılan otopark sorunu çözümlenebilir.. 
Bir de  mevcut otoparka bir taraftan giriş sağlanıp bir yer daha açılarak bir de çıkış sağlansa, üzerine park yerleri ve yön çizgileri konsa, halen kullanılan yer daha verimli kullanılırken ve yaşanılan keşmekeş de önlenir. Belediyemizin değerli kadrosu bu konuyu çözebilecek yetkinliktedir.”
Saygılarımla.”
Ali VATANSEVER

Hepimiz kardeşiz

“Türkiye Cumhuriyetimiz bölünmez bir bütündür. 
Dil, din, ırk, mezhep gözetmeksizin hepimiz kardeşiz, arkadaşız, dostuz, komşuyuz, candanız..
Bu itibarla; Türkiye Cumhuriyetim için, ay-yıldızlı şanlı bayrağım için, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları için her an şehit olmaya hazırız.
Ne mutlu Türküm diyene, ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere..
Ahmet Mesut ÇELİKCAN
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.