Hava Durumu

Zürafaları izlemeye doyamadık

Yazının Giriş Tarihi: 16.09.2015 09:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.09.2015 09:06
“Büyükşehir Bld.’ndeki sihirli ellerin Botanik Park’taki Hayvanat Bahçesi’ne değmesi ile burası bambaşka ve çok hoş bir yer oldu. 
Biz, senede birkaç kez Hayvanat Bahçesi’ne ailece gidiyoruz. Bebeklerimiz artık büyüdü ve daha önce çocuk kitaplarında fotoğraflarını gördüğü hayvanları canlı izleyince çığlık çığlığa seviniyor ve ismini söylemeye çalışıyorlar. 
Bebeklerimizin mutluluğunun tarifi imkansız. 



Çeşit çeşit hayvanlar son derece bakımlı ve temiz kafeslerde mutlulukla yaşıyor. Emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Özellikle zürafaları izlemeye doyamadık. 
Bir diğer teşekkürümüz de Türk Köyü’ne eklenen masa sandalyeler için. Buradaki masa sayısı kısıtlıydı. Geyikleri cam bölme ile ayırmışlar, hem hayvanları seyrediyoruz hem de lezzetli gözlemeler yeniyor. 
Bu harika fikrin sahibine ayrıca tebrikler. Böyle güzel bir eseri Bursa’ya kazandıranların ellerine sağlık. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bilen Ailesi

Kumla’da sorun bitmiyor !

‘Gemlik’e doğru denizi göreceksin, şaşırma’ tabelası yok. 40 yıllık tabela yol üzerinden neden kaldırıldı, anlayamadık?. 
Yaz bitiyor ama Kumla hala bir şantiye. Her yer toz toprakiçinde. Kumla nüfusu yazın 130 bin. Hala kumsalda dozer çalışıyor. Denizi temizlemek için temizleme teknesi alınmış. Sesi tank sesi gibi. Denizi öyle bir karıştırıyor ki bulanık sular 4 ayda yatışmaz, bitmez. 
Müzik yayınlayan yerlerin yerleşim bölgelerine kuş uçumu 250 m. uzakta olması gerek. Ama maalesef Kumla’da buna uyulmadı. Seyyarlar cirit attı ve atıyor. 
Kumla deresinde her yıl sivrisinek olurdu. Bu yıl yağmur çok yağdı, dere akıyor. Yani sinek yok. Çözüm basitmiş. Dere akınca sivrisinek yumurta atamıyor. Hiç olmazsa bu derdimiz yok. Bari buna sevinelim. Yeni sezonda bu sorunlardan kurtulmak dileğiyle saygılar.” H.B

Alman Kanalı ne zaman bitecek?

“Soğukkuyu’dan Yunuseli’ne ulaştıran ve Alman Kanalı denilen yolda çalışmalar bir yılı aştı ama bitmedi. Yunuseli Yolu’nda trafik çok yoğun. Yolun bir tarafında ara sokak ve işyerleri mevcut. BOİ durakları da var. Buralara giren çıkan araçlar yüzünden trafik çok aksıyor ve tehlikeler doğuyor. Alman Kanalı yolu açıkken böyle sorunlar olmuyordu. Alman Kanalı yolu çalışmaları ne zaman bitirilecek? Yoksa Büyükşehir Bld. bu tehlikeleri umursamıyor mu?. Saygıyla.”
Adının açıklanmasını istemeyen bir öğretmen 

Gürsu’dan bir iddia 

“Gürsu Bld.’nde kadrolu işçiyiz. Bşk.’mız ve bazı meclis üyelerinin baskısıyla başka bir sendikaya geçmemiz isteniyor. Aksi halde başka yerlerde görev verileceği veya iyi maaş zammı almayacağımız söyleniyor. Oysa herkes özgür. İstediği sendikaya geçer.
Diğer sorunumuz, içeride alacaklarımız var ama Bld. ödemiyor. Lütfen sessiz çığlığımız duyulsun artık.”
Bld.’den bir grup kadrolu işçi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.