Hava Durumu

Yükseğe…Daha da yükseğe…

Yazının Giriş Tarihi: 11.09.2014 09:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.09.2014 09:56
Bir tarlaya atılan tohum ne kadar önemliyse onu özümseyecek toprağın kalitesi de bir o kadar önemlidir. Filizlenecek her çiçek, içinden çıktığı toprakla ne kadar iç içe olursa o kadar sağlam olur. Sönmez Medya’yla aldığım yolun özeti, tıpkı bu kelimelerdeki gibidir.
Bu satırları, dünyaya gelmemden 10 yıl önce temeli atılan bir medya kuruluşunun son neferlerinden biri olarak kaleme alıyorum. Çocukluktan itibaren gazetesini elime aldığım, televizyon yayınını takip ettiğim ve başarısı için gururla çalıştığım Sönmez Medya’nın can damarlarından AS TV’nin Haber Müdürü olarak bu özel günün önemini anlatmak için huzurunuzdayım.
Yıllar önce bir Babalar Günü’nde yapılan Üniversiteye Giriş Sınavı öncesi içeride olan ağabeyimi beklerken birkaç saniyeliğine de olsa röportaj verdiğim AS TV’de bugün Haber Müdürü ve Bursa Hakimiyet gazetesi köşe yazarı olmak bambaşka bir duygu…
Değişen teknolojiye ayak uydururken kökleşen yayıncılık anlayışından ödün vermeyen Sönmez Medya’nın fark yaratan çalışmalarında küçük de olsa katkımın olması çok özel benim için.
Sadece yayıncılık değil, kurumsallaşma ve sosyal sorumluluk alanlarında da örnek olmayı sürdüren Sönmez Medya; okuru, izleyicisi ve takipçisinin gösterdiği ilgi sayesinde bugünden itibaren kolay kolay ulaşılamayacak hedeflere vararak farkını gözler önüne serecek. Ben de bu köklü kurumda bu bayrağı daha yükseğe çekmek için, üzerime düşen tüm görevleri eksiksiz şekilde yapmaya huzurunuzda bir kez daha söz veriyorum.
Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Celal Sönmez, yıllardır birlikte çalıştığımız ve bana olan güveniyle her zaman yanımda olan Genel Müdürümüz Burak Özgün ve başarılı çalışmalarını yıllardır takip ederken birlikte çalışma fırsatı bulduğum Genel Yayın Yönetmenimiz Okan Tuna’ya verdikleri destekten ötürü sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Nice 41 yıllara…

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.