Hava Durumu

Bayram tadında

Yazının Giriş Tarihi: 20.08.2012 11:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.08.2012 11:55

Bu üç hücum özellikli oyuncu, dün o kadar güzel savunma yaptılar ki rakip Kayserispor’un gol olabilecek pozisyonlarını Scott Carson’a ait olan bölgede mükemmel kademeler yaparak önlediler.
Zaten Yeşil Beyazlılar’ı rakiplerinden ayıran saha içindeki en önemli özelliği de bu değil mi? İşte bu anlayışı Bursaspor’a kazandıran isim de Ertuğrul Sağlam. Çünkü Sağlam’dan forma alan bütün oyuncu hangi bölgede oynarsa oynasın öncelikle savunma ve kademe yapmasını bilmesi gerekir. İşte dün Timsah’ın kazanmasının en önemli farkı da buydu. Rakip Kayserispor, Şota’nın tercihleriyle neredeyse beşli hücum oyuncusu kullanarak Timsah’ı mağlup etmek istedi. Böylelikle geçen senenin rövanşını alacaktı. Ama Timsah’ı geçemedi.
Bence Sarı Kırmızılı takımın en büyük zaafı sekiz yeni oyuncuyla oynamasıydı. Oyunu organize etmekte zorlandılar. Pinto’nun 26’da attığı akıl dolu gol sonrası Yeşil Beyazlıların oyunu kendi kontrolünde tutup, özellikle savunma bölgesinde geniş alanda sakin olup topla yaptıkları bağlantı rakibin moralini bozdu. Ayrıca Bursaspor takımının neredeyse 70 dakika oyunu bir farkla götürüp rakibe hiç pozisyon vermemesi altı çizilmesi gereken takım savunması başarısıdır. Dün bir kez daha gördük ki kolektif oyunlarda takım olmak, beraber hareket etmek en büyük özellik. Sonuçta bayrama şeker tadında bir giriş yaptık. Bayramınız mübarek olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.