Hava Durumu

Ben anlayamadım

Yazının Giriş Tarihi: 02.12.2012 03:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.12.2012 03:39

 Ama maalesef iyi planlama ve organizasyonu yapamadıkları için her yıl biraz daha geriye gidiyor. Bu bence araştırılması gereken bir durumdur. Gelelim maça Ertuğrul Sağlam yine yapacağını yaptı. Sürpriz rotasyonların bu haftaki isimleri Belluschi ve Ferhat Kiraz oldu. Son haftaların başarılı takımının iki önemli oyuncusunun neden onbir içinde olmadığını merak ettim.
Akhisar takımının bu yıl ligdeki durumları hiç de iç açıcı değil. Hamza hocanın mütevazı takımı lejyoner oyuncularla lige tutunmaya çalışıyor ama işleri zor. Ancak ligdeki durumları ne olursa olsun. Özellikle iç sahada sürpriz sonuçlara imza atabilirler. Çünkü Timsah gibi maç öncesi favori olan takımlar oyunda genelde önde kalmaya çalışarak, bir an önce skor avantajını almak isterler. İşte bu durum ister istemez bu tip takımlar için savunma zaafı yaratır. Bursaspor’un yediği gollere baktığımızda durumu daha net anlayabiliriz. Rakip Akhisar Belediyespor’da savunmada Çağdaş, Emrah ve Serkan gibi iyi pozisyon alan, hamle tecrübesi olan oyuncular olunca Yeşil Beyazlıların organize olmasına engel oldu.
Attığımız iki golde de şansın Bursaspor’dan yana olduğunu söyleme-miz gerekir. Rakip takımın merkezde Emin, Mustafa ve Kenan gibi oyunun her iki tarafını da oynayan oyuncular olunca hücumda Bruno’nun topla buluşması daha kolay oldu. Attıkları iki gol de bence bu anlayışın eseriydi.
Oyunun kontrolünü bir türlü eline alamayan Timsah’ın son çeyrekte Belluschi’nin katkısıyla rakip kalenin önünde kalması, sayısız hücum pozisyonu hazırlaması, rakibin gücünün göstergesi Bursasporlu oyuncuların kazanma isteğiydi ama çok geçti. Bu maçta hedef bir puan mıydı acaba ben anlayamadım? Bu yıl top bizi sevmiyor galiba!v

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.