Hava Durumu

Bu takımın arkasından gidilir

Yazının Giriş Tarihi: 27.10.2014 15:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.10.2014 15:05
Geçen hafta Eskişehirspor maçından sonra gazetede köşemde yazmış, tv programında söylemiştim.  Bu takıma  inanalım güven bunalımı yaratmayalım diye. Tabii ki ben bunu söylerken Timsah’ın kadro ve teknik adam kalitesine de  güven duyduğumu belirtmeliyim. 
Bursaspor takımının sezon başından itibaren maçlarını mercek altına aldığımızda bir ışığın olduğu kesindi. 
Sadece bir 90 dakikayı tam oynayamaması en büyük eksikliği idi. Yani çok iyi oynadığı bir oyunda, bir anda dip yaparak, tam tersi bir duruma geçebiliyor. Bu durum  futbol oyununun sevdiği bir şey değildi. 
Yeşil Beyazlılar’ın gerçekten ligde şampiyonluk potasının içinde yarışacak güce sahip zengin bir yapısı var. Deplasmanda Timsah’ın Balkes karşısında farklı bir skorla galip gelmesi sürpriz değil. Ben iddia ediyorum Bursaspor’un merkezdeki oyuncu kalitesi hiçbir takımda yok. 
Bir de geçen hafta Şenol Güneş’i eleştirmiştim senin takımında Josue gibi bir müthiş solak oyuncu varsa oyundan son çıkacak oyuncu olmalı diye. Herhalde Balıkesir karşısındaki performansı hocayı mutlu etmiştir.  Sadece  o mu partneri Belluschi ve Bekir de adeta resital yaptı. Bir de Ozan Tufan gerçeği var ki nereye koysan aynı başarılı oyun devam ediyor. Hücumdaki Bakambu’nun gol vuruşlarındaki müthiş becerisi Fernandao’yu bile rahatlattığını düşündüğümüzde, kaleci Harun’dan başlayan dikkat disiplini üst düzeyde olan bir savunma ile Timsah’ın bu yıl başarısız olması imkansız olur. Ayrıca kimse göz ardı etmesin . Yeşil Beyazlı takım genç ve yeni bir takım...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.