Hava Durumu

Futbolun gerçeği…

Yazının Giriş Tarihi: 05.12.2015 08:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.12.2015 08:47
Maça bakıyorum, Bursaspor takımı müsabakanın 3’te 2’sinde üstün. Skora bakıyorum 3 gollü bir mağlubiyet. Bazen ben bu futbolu sevmiyorum. Ama futbolun gerçeğini de unutmuyorum. Yeşil Beyazlı oyuncuların maç boyu coşkulu, tempolu oynamaları, arzularının ve isteklerinin en üst düzeyde olması takdire değer bir durumdu. Ama futbolun sürprizi bir kez daha gerçekleşti ve Galatasaray kazandı. 
Bursaspor tarafından baktığımızda hiç hoş bir durum yok. 14 haftada 9 mağlubiyet. Çok kötü bir grafik. Ancak şunu da söylemek gerekir ki Yeşil Beyazlı oyuncular maçın genelinde, topun arkasına çok iyi koşarak, kazandıkları bütün topları hücuma dönüştürmede çok başarılıydılar. Sadece son paslarda ve vuruşlarda becerili değillerdi. 
Bu tip karşılaşmalarda mutlaka ve mutlaka kazandığın pozisyonlardan birini gol yapmak zorundasın. Bu kadar müthiş bir direnç gösterirken yediğin bir gol bütün takıma adeta dip yaptırıyor. Bunu da Bursasporlu oyuncularda gördük. 
Yediğimiz ikinci ve üçüncü gol de bunun eseriydi. Timsah’ta Serdar Aziz’in sakatlanması büyük şanssızlık oldu. Ersel Uzgur’un orta alanda Traore’ye, solda ise iki başarılı genç, Emre ve Aziz’e forma vermesi onun farkıydı. Başarılı da oldu. Sonuçta futbolun gerçeği gol olduğuna göre bu kadar iyi oynayıp 1 puan bile alamıyorsan çok daha fazla çalışmak gerekir. Yoksa işimiz çok zor. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.