Hava Durumu

Heyecan, aksiyon, gerilim

Yazının Giriş Tarihi: 12.04.2016 07:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 07:07
Öncelikle Bursasporlu bütün oyuncuları kutluyorum. Neden mi? Sahadaki duruşları ve tavırları ile “Biz büyük takımız” imajı verdikleri için. Ortaya koydukları agresif mücadele içerisindeki oyunları ile Yeşil Beyazlı futbolcular, maçın her anında oyunda kalarak rakip Beşiktaş’a korku ve endişe verdiler. 
Aksiyonu bol olan oyunda rakibin heyecanı ve coşkusu yerindeydi. Belli ki evlerini özlemişler. Topa sahip olmadaki başarılarını aynı oranda skora taşıyamadıklarını da söylemek gerekir. Bunun da en büyük sebebi de stresin getirdiği gerilim sonucu finallerde yaptıkları tercih hataları diyebiliriz. 
Oyunun ilk yarısı tamamlandığında skor eşitliğiyle soyunma odasına giden Bursasporlu oyuncularda müthiş bir özgüven oluştu. Yüzlerindeki ifadede ikinci 45’te “Vay Beşiktaş’ın haline” der gibiydiler. Ancak ikinci yarının hemen başında Alexis’ten yedikleri gol tam bir şanssızlıktı ve tüm hesapları allak bullak ettiler. Fakat bu duruma baş kaldıran Yeşil Beyazlı oyuncuların direnç içerisinde bir tavır göstermeleri önemliydi. 
Maça tekrar ortak olacakları dakikalarda bu sefer hakem Barış Şimşek’in basit penaltı kararı sanki Beşiktaş için açılışa özel bir hediye gibiydi. Bu olay bu maça hiç yakışmadı. Her şeye rağmen Stoch ile farkı 1’e indiren Timsah, rakibe dişlerini gösterdi ama avını yakalayamadı.  Sonuçta Bursaspor bu maçı kaybetti ama bence çok şey kazandı. Yeşil Beyazlılar için galip sayılır bu yolda mağlup diyorum.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.