Hava Durumu

İbrahim Yazıcı anısına

Yazının Giriş Tarihi: 14.05.2013 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 08:23

Şu bir gerçek ki; hafta içi İbrahim Yazıcı’nın vefatından dolayı yaşanan travmayı ne Bursasporlu oyuncular atlatabilmiş ne de Yeşil Beyazlı taraftarlar.
Kolay değil tabii şampiyon başkanı unutmak.
Bursa ve Türk futbol tarihine ismini altın harflerle yazdıran şampiyon başkan, yaptıklarıyla Bursa’da adeta efsaneleşti.
Gelelim maça;
Bursaspor-Eskişehirspor maçı da adeta İbrahim Yazıcı adına oynanan bir gösteri karşılaşması gibiydi.
Tribünlerde oluşan duygusal atmosfer sahanın içine de yansıdı. Aslına bakacak olursak Es-Es’in sezon boyu oynadığı oyunun tam olarak karşılığını alamadığını söylemek gerekir. Kırmızı Siyahlılar sezonu zaten Şükrü Saracoğlu’nda kapamışlar.
Timsah ise yaşadığı şoka rağmen lig üçüncülüğü için iddiasının olması önemliydi. Ancak Bursasporlu oyuncular maça konsantre olmakta zorlandıkları gibi bir türlü maç ritmini de yakalayamadılar. Halbuki saha içinde her iki takım oyuncuları da o kadar centilmen davrandılar ki; Topu alan oyuncuya saha içinde baskı uygulanmadı. Gol bölgelerinde de aynı şey geçerli olmasına rağmen Bursasporlu oyuncular topu kale çizgisinden içeri sokmakta başarılı olamadılar.
Özellikle oyunun ikinci bölümünde Bursasporlu taraftarların hareketlenmesi, Timsah’ın canlanması, galibiyet golü için öne gitmesi, seyir zevki adına önemliydi.
Ancak dünkü oyunda maçın önüne geçen İbrahim Yazıcı’nın vefatıydı. Sonuçta camialar içlerinden çıkardıkları değerlerin önemini yaşarken bilseler, yaşam daha keyifli hale gelir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.