Hava Durumu

Kupanın kulpunu yakaladık

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2012 08:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.04.2012 08:54
İşte bu… Timsah bu yılın dişli rakibini adeta ezdi geçti ve maçı da aslında 35. dakikada bitirdi. Bursaspor kazanmak adına bu kadar arzulu olunca taraftarıyla bütünleşerek coşkulu bir oyun ortaya koydu. Bir de oyunun hemen başında Gökçek'in harika nokta atış ortasına Batalla'nın akıl dolu kafa golü gelince, Sivasspor adına tehlike çanları çalmaya başladı.

Skoru dengelemek adına daha kontrolsüz hücum etmeye başlayan Kırmızı Beyazlılar arkalarında büyük boşluklar bıraktı. Rakibin bu zaafını gören Yeşil Beyazlı oyuncular toplu topsuz rakibin birinci bölgesine o kadar istekli gittiler ki sayısız gol pozisyonu ürettiler. Özellikle oyunu hem enine hem dikine oynayarak rakibin dengesini alt üst ettiler. Maçın oyuncusu Batalla'nın merkezden rakip savunmanın arasına soktuğu iki nefis pasla Pinto'yu buluşturması ne kadar klas ise Pinto'nun iki usta işi vuruşu ile Bursaspor takımı bir anda öne geçti ve bu maçla ilgili bütün endişeleri yok etti. Savunmada dikkat disiplini üst düzeyde olan Bursasporlu oyuncular rakibin en etkili silahları Grosicki, Eneramo ve Erman'a göz açtırmadılar.

Orta alanda sadece savunma yapmayan, kazandıkları toplarla çok çabuk şekilde ikinci bölgeye geçen Timsah'ta özellikle N'Diaye'ye hayran kaldım… Müthiş fizik gücüyle gol yapmak için agresif olması dikkat çekiciydi. Ayrıca partneri Adem Koçak'ın ince ayar topla yaptığı geçişler görülmeye değerdi. Önlerindeki Batalla ile oluşturdukları üçgen rakip için adeta şeytan üçgeni gibiydi. Sadece o kadar mı? Sestak'ın sağ taraftan yaptığı bütün koşuların etkili olması rakibin sol kanadında mecburi değişimlere yol açtı. Gökçek'in iştahlı oyununa Pinto'nun golcülüğü eklenince keyif dolu bir gece yaşandı Şükrü Saracoğlu'nda.
86'da biz kazandık sıra sizde çocuklar… Kupa size yakışır.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.