Hava Durumu

Özeleştiri zamanı

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2014 08:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.02.2014 08:26

Bursaspor takımı cuma günü bence sezonun en kritik maçlarından birini kazandı. Rizespor önünde Yeşil İnciler’in büyük desteğiyle kazanılan 3 puan çok önemliydi. Aksini düşünmek bile istemiyorum. Peki neden Bursaspor camiası bu kadar gerilmişti?
Öncelikle Yeşil Beyazlı camia sezon başı kaybedilen Vojvodina maçını içine sindiremedi. Ve sezona çok mutsuz başladı. Bu mutsuzluk zaman zaman umuda dönüşse de Süper Yıldız Batalla’nın kaybedilmesi. Galatasaray yenilgisi ve ezeli rakip Beşiktaş karşısında ortaya konulan oyundan sonra taraftarlar adeta isyan noktasına geldi. Bunun sebebini anlamak için kahin olmak gerekmiyor tabii ki. Son yıllardaki sürekli ve istikrarlı başarılardan sonra beklentilerin büyük olması ve yeni yönetimin maalesef buna cevap verememesidir. Ayrıca Bursaspor’da idari ve teknik sorumluların kulüp içindeki dengeleri kuramaması ve ayrıştırıcı tavır sergilemeleri de kabul edilir bir şey değildir.
Büyük Bursaspor başkanının, yönetiminin yapması gereken şeyin herkesi kucaklamak olması gerekirken, bazılarına yakin bazılarına uzak durmak doğru değil.
Artik özeleştiri yapma zamanı geldi. Bu durumu toparlama görevi de başkan Erkan Körüstan’a düşmektedir. Kimse unutmasın ki bu kentin en büyük değeri olan Büyük Bursaspor’umuzun gerçek sahibi, büyük Bursaspor taraftarıdır...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.