Hava Durumu

Sağbekin yoksa..!

Yazının Giriş Tarihi: 18.04.2016 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 07:30
Bir takım düşünün. Sağbek olarak bir maçta Hosogai, bir maçta Şamil, bir maçta ise Bekir oynuyor. Yani devşirme oyuncularla durumu idare ediyoruz. Bu takımın adı 5’inci şampiyon Bursaspor. Pes vallahi pes billahi. Tek gerçek sağbek Erdem Özgenç. Onun da nerede olduğu belli değil. Hadi anladım, sezon başında takım planlaması rezaleti yaşanmış, kabul. Ama bu takımın altyapısında bir sürü takımı var. Orada hiç mi sağbek yok? Eğer yoksa tam bir rezalet. O zaman hiç uğraşmayın kapatın gitsin. 

Bu takımın altyapısında bir sürü takımı var. Orada hiç mi sağbek yok? Eğer yoksa tam bir rezalet.


Rakip Akhisar takımının ne oynadığı, nasıl oynayacağını artık ezberledik. En iyi yaptıkları şey kapanmak. Ayrıca orta ve hücum oyuncularının geriye doğru yaptıkları koşular. Kazanılan toplarla da kontradan golü bulmak. Bursaspor ne yaptı? Oyuncu tercihlerinde savunmada yapılan yanlış orta alana da sirayet edince oyunda bir türlü organize olamadık. Yeşil Beyazlı oyuncular maç ritmini yakalayamadı. Oynarken kendileri zevk almadığı gibi izleyenlere de adeta ıstırap yaşattılar. 

Ama tribüne gelen binlerce Timsah görevini yaptı. Yani tribünlerdeki coşkuya sahanın içerisindekiler karşılık veremedi. Veremezdi de. Çünkü teknik ve taktik tercihleri iyi olmayan, merkezden rakibi delme girişimlerinde yetersiz olan, kanatları yeterince kullanmayan, çok az şut atan bir takımın maçı kazanması ancak tesadüflerle mümkün olurdu. O da olmadı. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.