Hava Durumu

Sağlık olsun

Yazının Giriş Tarihi: 25.11.2012 04:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.11.2012 04:20

Ayrıca oyuna ortak olma arzusu ve maça zenginlik kazandırmasını alkışlıyorum. Çünkü Atatürk Stadı’nda Bursaspor’a karşı iki orta oyuncu Uğur İnceman ve Murat Duruer ile kalıp dört hücumcu Aissati, Isaac, Tita ve Diarra ile golü aramak her babayiğidin harcı değildi. Ama futbolun kolektif olduğu düşünüldüğünde eksik olduklarını gördüm. Kırmızı Beyazlıların en büyük zaafı savunmasıydı. Türkiye’de en beğendiğim kalecilerden biri olan Hakan Arıkan olmasa Timsah bu maçı yine bir şekilde kazanırdı. Fakat ne olursa olsun Antalyaspor’un bu yılki sürpriz çıkışının boş olmadığını görmüş olduk.
Bursaspor takımında rakip kim olursa olsun kendi birinci bölgesine baskı yapan takımlar karşısında zorlanıyor. Topu ikinci bölgeye geçirmekte sıkıntı yaşıyor. Bu durumda oyunu organize etmekte sıkıntı yaşıyor. Ancak skor avantajı yakalayınca da rahatlıyor aynı dünkü gibi.
Rakip takımlar için baş belası olan Batalla oyun içinde biraz dursa, bu sefer yedek anahtar gibi Belluschi devreye giriyor bu da Bursaspor’un şansı olsa gerek. Yeşil Beyazlılar’ın hücum hattında Tuncay, Sestak ve Ferhat’ın hareketli oluşları pozisyon zenginliğinin ana sebebiydi.
Bursaspor adına oyuna sonradan girenlerin Bangura’nın gol pozisyonundan başka bir şey katmadığını söyleyebiliriz.
Sonuçta seyir zevki yüksek heyecanlı bir maç izledik. Sadece Timsah kazanamadı. Bence bu maçın galibi futbol oldu. Sağlık olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.