Hava Durumu

Sürpriz olmadı

Yazının Giriş Tarihi: 20.12.2012 00:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.12.2012 00:43

 Bu durumda yapacakları en iyi şey, savunma prensiplerine uyarak kaymaları iyi yapmaktı ve yaptılar. Zaman zaman sürpriz hızlı çıkışlarla da Bursaspor kalesinde etkili oldular. Özellikle iki kanattaki Göksu ve Francis öne çıkan isimler oldu. Ama o kadar.

Bursaspor adına golün kırk beşinci dakikada gelmesinin en önemli sebebi de 1461’in kalecisi Fatih Öztürk’tü. Golde Forsell’in kısa ortasına Pinto’nun kafası çok estetikti. İkinci yarıda kalite farkı iyice ortaya çıktı.

Rotasyonlu Bursaspor takımı rakibi ciddiye alarak oynamaya devam edince ikinci gol gecikmedi. Bursaspor adına sahanın en iyileri Forsell, Ferhat alışverişinden çıkan topu N’Diaye’nin boş kaleye göndermesi zor olmadı.

Timsah’ın skor avantajını alarak olası sürprizi istemediğini göstermesi ne kadar önemliyse Yeşil Beyazlı oyuncuların oynama iştahı bir o kadar önemliydi. Yeşil Beyazlılarda Harun Tekin, Ozan Tufan, Okan Deniz ‘in takıma kazandırılma zamanı gelmiştir. Sonuçta iş ciddiyeti ve çalışkanlığıyla örnek olan Tuncay Şanlı’ya Bursasporlu oyuncuların eşlik etmesi Atatürk Stadı’nda sürpriz çıkmasını engelledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.