Hava Durumu

Tercihler doğru olunca

Yazının Giriş Tarihi: 10.11.2012 03:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.11.2012 03:06

Teknik patron Ertuğrul Sağlam’dan en yeni oyuncu Ferhat Kiraz’a kadar muhteşem bir coşku içindeydiler. Düne kadar elindeki tablodan maksimum verim alma konusunda ve oyuncu tercihlerinde tartışılır hamleler yapan teknik kadro Beşiktaş karşısında iyi kurgulanmış doğru isimlerle oynayınca hücum zenginliği yaratmada hiç zorluk çekmedi.

Topun bir o kalede bir bu kalede şeklinde oynanan oyunda Yeşil Beyazlı oyuncular doksan artıda Ferhat Kiraz’la golü bulsa, gerçekten hak ettiği için, gerçekten çok istediği için ve kazanma isteğini en üst düzeyde yaşadığı için üç puana ulaşacaklardı ama olmadı. Timsah’ta bu sefer takım savunmasında yapılan basit hatalar rakibin gollere ulaşmasında yardımcı oldu diyebiliriz.

Oyunun genelinde hem Timsah’ın hem Beşiktaş’ın dikkat disiplininden uzaklaşması, oyun disiplininden kopmasının tek sebebi de oyuncuların kazanma isteğinden başka bir şey değildi. Bursaspor adına ikinci yarının ilk on dakikasındaki kontrolsüz oyunu pahalıya mal olabilirdi. İbrahim Öztürk’ün golü tam bir can simidi gibiydi. Dün bir kez daha gördük ki Batalla şuan Süper Lig’in Fernandes’le beraber en iyi orta saha oyuncusu, onu herkes büyük bir zevkle izliyor. Topun ona gelmesini istiyor. Allah nazardan korusun akıllı koşan, çabuk düşünen ve müthiş bir futbol zekasına sahip bu bücür Bursaspor için büyük kazanç, düşüne biliyor musunuz hem oynuyor hem oynatıyor hem atıyor.

En önemlisi bundna büyük zevk alıyor. Bu maçın kazanımlarından biride Ferhat Kiraz oldu diyebiliriz. Sonuçta başarısızlıkta tek bir neden yoksa başarıda da birçok etkenin birleşmesi gerekirdi. Aynı dün gibi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.