Hava Durumu

Timsah'ın omurgası

Yazının Giriş Tarihi: 07.05.2012 08:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.05.2012 08:47
Önce bu güzel bahar gününde ailesi ile vakit geçirmek yerine tribünlere gelen coşkulu taraftarlara kocaman bir bravo. Alkışın en büyüğü onlara.

Ayrıca Bursasporlu oyuncuların sahanın içinden maça gelen seyircilere gösterdikleri saygı da takdire değerdi. Yeşil Beyazlı oyuncular giydikleri formanın farkındaydılar. Timsah ilk devre beş net pozisyon üretti. Bunlardan ikisinin İsmail Haktan Odabaşı'nın bireysel özelliği yani süratiyle olduğunu belirtmek gerekir. Sadece son vuruşlarda tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Ama ne olursa olsun ondaki futbol ışığı ileride Bursaspor'un kazancı olacağı kesin. Gol ancak devrenin sonunda geldi. Turgay öyle bir vurdu ki haftaların acısını çıkardı. Vazgeçilmez olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Sivasspor belli ki Enaramo'yu çok aradı. İkinci 45'te de değişen bir şey yoktu aslında, oyunu domine eden yine Timsah'tı.

Turgay'ın golü sonrası Yeşil Beyazlı oyuncularda rahatlama oldu. Bu rahatlık hem oyuna hem tribünlere yansıdı. Sivasspor'un ilk ve tek pozisyonunu da dakika 73'te yakalaması ilginçti. Bursaspor zorluk derecesi yüksek bir karşılaşmada hiç zorlanmadan rahat bir şekilde kazanmasının birinci sebebi olarak, oyun disiplinine sadık karakterli oyuncu kadrosunu gösterebiliriz. Ama dün bir kez daha gördük ki Scott Carson, Ömer Erdoğan,İbrahim,N'diaye ve Turgay'dan oluşan Timsah omurgası Bursaspor takımının en büyük avantajı bu omurgada halkalar değiştirse de kalitede sıkıntı yaşanmaması Serdar Aziz,Stepanov,Adem, Batalla ve Pinto'nun formuyla ilişkili. Ama beni sevindiren esas konu İsmal ve Okan gibi gençlerin Bursaspor takımının geleceğini oluşturacak olması. Teşekkürler çocuklar güzel bir futbol pazarıydı.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.