Hava Durumu

AKP’de demokrasinin adı istişare oldu...

Yazının Giriş Tarihi: 29.09.2014 07:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.09.2014 07:46
AK Parti Bursa İl Başkanlığı yaklaşan kongre sürecinde geçmişe oranla farklı bir yönetim uygulamak istiyor.
İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe teşkilatlarıyla zaman zaman bir araya gelerek kasım ayında başlayacak kongrelerde birlik ve beraberliğin formüllerini anlatıyor.
Başkan Torun’un daha da önemli bir isteği var teşkilatlarından...
Başta ilçe ve sonrasında il kongrelerinde tek aday formülüyle  girmek istediklerini, bunun da amacının herhangi bir kırgınlığa meydan vermeden süreci atlatmak arzusunda olduklarıdır.
Hafta içinde Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in de katılımıyla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merke-
zi’nde tüm belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantı gerçekleştirildi.
Burda da tek aday vurgusunu yapan Başkan Cemalettin Torun, istişare kültürüne ve de birlikteliklerine sadık kalarak ortak akıl yöntemiyle adayları belirleyeceklerini söylerken pusulanın yönünü de bir nevi göstermiş oluyordu.
İl başkanı her ne kadar kongrelere tek adayla girilmesini istese de bu durumun demokrasiyle bağdaşmadığını  teşkilat içinde dillendirenlerin bir hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz.
Bakalam, 1 Kasım’da başlayıp 31 Aralık’ta tamamlanacak AK Parti’nin 17 ilçe ve bir ilde yapılacak kongresinde de istişare yönteminin hangi ilçelerde geçerli olacağını bekleyip göreceğiz.

YARIN BULUŞUYORLAR

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın, göreve geldiğin günden itibaren ilçesinin tanıtımına yönelik girişimleri sonuç vermeye başlıyor.
Son olarak izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu’da dizinin bazı bölümlerinin İznik’te çekilmesi için yaptığı çağrıya dizi yönetiminden yanıt geldi.
İznik Belediyesi’nce gönderilen ilçenin tanıtımını içeren CD’yi inceleyip bu durumu değerlendirmek isteyen Pana Film yetkilileri ile dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz  yarın İstanbul’da Başkan Sargın ile görüşecek.
Belediye Başkanı Osman Sargın, dizinin ilçesinde çekilmesi durumunda her türlü desteğin sağlanacağının sözünü vereceği görüşmenin olumlu geçmesi ilçe halkının da arzusu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.