Hava Durumu

Bakan Müezzinoğlu liste başı oluyor

Yazının Giriş Tarihi: 06.04.2015 07:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.04.2015 07:36
Günlerdir, AK Parti Genel Merkezi’nin Bursa’dan 236 aday adayı içinden belirleyeceği 18 ismin kimlerden oluşacağı beklentisi nihayet yarın sona erecek.
CHP, MHP ve diğer partilerin adaylarından ziyade, iktidar partisinin adaylarının kim olacağı beklentisi bir hayli yüksek.
Aday adaylığı süreci başladığından bugüne listelerin oluşumuna yönelik “Ankara’dan öğrendim, genel merkezden öğrendim” şeklinde pek çok isimler üzerinde aday sıralamaları yazılıp konuşuldu.
Ama bunların hiçbiri doğruyu yansıtmamaktadır.
Halbuki, AK Parti Genel Merkezi, bu konuda açıklama yapmış ve 7 Nisan öncesinde listelerin açıklanmasının mümkün olmayacağını duyurmuştu. 
Ancak listenin birinci sırasını oluşturacak bir isim var ki, o da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun kesinleştiği yönünde.
Nitekim görüştüğümüz AK Partili milletvekilleri, Müezzinoğlu’nun listenin başında yer alacağı yönünde görüş belirtiyorlar.
Günler öncesinden de Sağlık Bakanı’nın Bursa’dan aday gösterileceği şeklinde söylemlerle halkın nabzını yoklayan AK Parti’de şu günlerde bu isim sıkça telaffuz edilmeye başlandığına göre doğruluk payı olduğu kanısındayım.
Geçenlerde Bakan Müezzinoğlu’na Bursa’ya gelişinde meslektaşlarımızın, “Bursa’dan milletvekili adayı gösterilecek misiniz?” şeklindeki sorusuna,
“Bursa’dan aday gösterilmem yönünde bir karar çıkarsa, rahatsız olmam, mutlu olurum” şeklinde verdiği yanıt söylenenleri sanki doğrular nitelikteydi.

ŞİMDİ İNEGÖL'DE FUAR ZAMANI

İnegöl dediğimizde aklımıza iki şey geliyor.
Birincisi köftesi diğeri ise mobilyasıdır.
Dolayısıyla da İnegöl, köftesiyle mobilyasıyla özdeşleşmiş bir ilçemizdir.
İlçe halkının en önemli geçim kaynağı olan mobilya sektörünün yeni modellerini görücüye çıkaracağı ve bu yıl 33’üncüsü düzenlenecek olan İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2015 (MODEF) yarın başlıyor.
Ülkemizin toplam mobilya ihtiyacının yüzde 25’ini tek başına üstlenen İnegöl, yine Türkiye’nin toplam mobilya ihracatının yüzde 20’sini de 350 milyon dolar ile karşılayan ilçedir.
Ayrıca İnegöl’de üretilen mobilyalar çağımızın özelliklerinde konforlu, rahat, kaliteli olduğu gibi her bütçeye hitap edebiliyor.
İnegöl mobilyasının dünyanın pek çok ülkesinde aranan marka olma başarısının sırrı, biri dış diğeri iç piyasaya olmak üzere düzenlediği iki ayrı fuardadır.
Bu fuarlardan iç piyasaya yönelik olan İnegöl Mobilya ve Dekorasyon
Fuarı yarın kapılarını açıyor.
12 Nisan’da sona erecek fuara 195 firma katılacak.
Belediye Başkanı ve aynı zamanda MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu
Başkanı Alinur Aktaş, sektörde farkını ortaya koyacak yeni modellerin sergileneceği fuara herkesi davet ediyor.

ŞENOL HOCA'NIN MESAJI KİME?

Hafta içi Şenol Hoca’nın açıklamaları Bursaspor camiasında buz gibi hava estirdi.
Hocanın, gelecek sezon için başka kulüplerle görüştüğünü ligin bitmesine henüz 8 hafta varken söylemesi zamansız olmuştur.
Güneş’in açıklamaları Bursaspor’daki geleceğine ilişkin kafalarda soru işareti bıraktı. Takdir elbette kendisinindir. Ama şu da bir gerçektir ki, Şenol Hoca, Bursa’da gördüğü ilgi ve sevgiyi başka kulüplerde bulamayabilir.
Bunları hocanın milli takımımız dışında çalıştırdığı takımlara bakarak görebiliyoruz.
Hatta, hocamızın Bursaspor’a geldiğinde, Trabzonspor’un eski başkanı Sabri Şener ne demişti, “Çalışılması zor bir hocadır. Parayı sever. Onun için önce para, sonra diğer işler gelir” sözleri dün gibi hafızalarda.
Bunların yazılıp konuşulmasının müsebbibi deneyimli hocanın zamansız açıklamalarının sonucudur. Neyse ki, dünkü galibiyet buz gibi esen havayı şimdilik ısıtmış gibi görünüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.