Hava Durumu

Burfaş ve Köfteci Yusuf'a halkın ilgisi bakın niçin?

Yazının Giriş Tarihi: 14.06.2017 07:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 07:05

Kentimizde yiyecek içecek hizmet sektöründe marka değerini artıran hangi işletmelerdir diye sorsalar hiç şüphesiz vereceğim cevap Köfteci Yusuf ve Burfaş olur.
Çünkü her ikisi de ortaya koydukları vatandaş memnuniyeti ilkesiyle kent insanına evinin dışında rahatlıkla ailecek yiyip içebilme alışkanlığı kazandırmışlardır.
Bu gerçekten de çok önemli bir gelişme...
Önceki gün iftar için gittiğimiz Burfaş'ın Kayhan Döner Sofrası'nda buna bir kez daha tanık oldum.
Geçmişte hamam olarak kullanılan günümüz koşullarında restorana dönüştürülen tarihi mekan tıklım tıklım doluydu.Bu ilginin ramazan ayının dışında diğer günlerde de artarak devam ettiğini öğreniyoruz Burfaş Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy'dan.
Bir diğer önemli ayrıntı da ilginin sadece burayla sınırlı olmayıp Burfaş'ın işlettiği 36 sosyal tesiste de aynı olduğudur.
Yeri gelmişken şuna da değinmek istiyorum.
Toplumumuzda ukala tipler vardır ya işte o tipler zaman zaman 'sosyal tesis işletmecilik işi Büyükşehir Belediyesi'ne mi kaldı?' diyenlerin, tesislere halkın ilgisini görünce acaba ne düşünüyorlardır.
Bu durumda kimsenin Burfaş'ı eleştirme hakkı yok.
Hatırlayın geçmişte, belediyeler bünyesindeki bu tür yerleri sözde ihaleyle yandaşlarına peşkeş çekmesiyle yaşanan rezaletler nihayet böylece son bulmuştur.
Bence Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal tesis anlamında Bursa genelinde bu denli önemli bir ivme kazanmasındaki en büyük şansı, yaptığı işini çok seven Muhammet Gümüşsoy gibi genel müdüre sahip olmasıdır.

*Çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor

Hiç şüphe yok ki, gençlerimize en çok sahip çıkmamız gereken bir dönemdeyiz. Emniyet güçlerinin yoğun çabalarına rağmen bir şekilde gençler arasında yaygınlaşan uyuşturucu kullanımının önüne geçilebilmesi için sadece polis değil herkesin çaba göstermesi gereklidir.
Başta anne ve babalar olarak bizlerin.
Okulların da tatil sürecine girmesiyle çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirebileceği spor faaliyetlerine katılımlarını sağlamalıyız.
Zira gençlerin zaman geçirebileceği uğraşı olması, kötü niyetli kişilerin ulaşmasını engelleyecektir.

*MHP Karacabey'den istifa

MHP Genel Merkezi'nce Yenişehir, Mudanya ve Mustafakemalpaşa ilçe başkanlarının görevden alınmasıyla teşkilatlarda baş gösteren huzursuzluğa Karacabey Belediyesi Meclis Üyesi Cem Barış Akınsal'ın istifası da eklendi.

İlçe Başkanı Hüseyin Erol, istifanın partiyle bir alakası olmadığını, Akınsal'ın talebi üzerine kararı aldıklarını söylerken de kimsenin öküz altında buzağı aramaması yönündeydi.
Bu arada Akınsal'ın yerine 9. sıra meclis üyesi adayı Ahmet Karadeniz göreve getirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.