Hava Durumu

CHP’nin seçim kozu hanımlar

Yazının Giriş Tarihi: 25.10.2015 07:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.10.2015 07:22
Geçenlerde ziyaretimize gelen CHP Osmangazi İlçe Başkanı Recep Çohan’a şunu sordum.
“7 Haziran seçim sonuçları Osmangazi özelinde yaptığınız değerlendirmede 1 Kasım seçimleri için size ne gösterdi?”
Başkanın yanıtı hazır olacak ki, “Ev hanımlarına yeterince ulaşamamıştık” diyerek şöyle dedi:
“7 Haziran seçim çalışması için gittiğimiz her yerde görüştüğümüz beylerin tercihlerini bizden yana kullanırken eşlerinin ise farklı partiye oy kullandıklarını tespit ettik. Bu eksiğimizi 1 Kasım seçimlerinde telafi niteliğinde kadın kollarımızın daha fazla ev hanımına ulaşmalarını sağlıyoruz”
Doğru bir tespit.

Kent Konseyi için iyi bir isim

Bursa Kent Konseyi eski Başkanı Semih Pala ve eşinin vefatından sonra Kent Konseyi üyeleri önceki gün ilk kez bir araya geldi.
Bu bir araya geliş Bursa Kent Konseyi’nin yeni başkanını seçmek adına yapılan olağanüstü genel kurul içindi.
Dört ismin yarıştığı seçimi Hasan Çepni kazandı.
Bursa Kent Konseyi’nin bir çatı kuruluşu, şehrin yerel parlamentosu olduğunu düşünürsek Hasan Çepni, genel kurul üyelerince de karar kılınan kente faydalı olacak ılımlı bir isim olduğu kanısındayım.

Bursa- Samsun 55 TL

Yenişehir Havaalanı’nı adeta uçtu gidiyor.
Önce Ankara ardından Erzurum, Trabzon, Diyarbakır, Muş ve son olarak da geçtiğimiz hafta başlanan Samsun seferleriyle Yenişehir Havaalanı önemli bir yolcu potansiyeline ulaştı.
Bursa’dan Samsun’a gidecek yolcu sayısını artırmaya çalışan Anadolujet yetkilileri, kasım ayı sonuna kadar bilet fiyatlarının 55 lira olacağını duyurdu.

Yaşayan efsane Eşref Kolçak

UÜ Gemlik Meslek Yüksekokulları öğrencilerinin konuğu olan Türk sinemasının yaşayan efsane isimlerinden 88 yaşındaki Eşref Kolçak, 101 yaşındaki Türk sinemasının son 70 yılının özetini yapmış.
Oynadığı 131 filmden sadece 3’ünden para alabildiğini anlatan Kolçak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu ve Kültür Bakanlığı’na başvurarak 71 yıllık sanat yaşamının telif hakkını isteyeceğini söylemiş.
Günümüz dizi ve filmlerinde oynayan oyuncuların aldığı paralara bakarak Eşref Kolçak’ın ne kadar haklı olduğunu daha iyi anlayabiliyoruz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.