Hava Durumu

Devrik belediye başkanının kitabı çıktı

Yazının Giriş Tarihi: 10.01.2017 04:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.01.2017 04:46

"Bugüne kadar başkalarının anlattıkları ile suçlandım. Yargısız infaza maruz kaldım. Kendimi anlatma şansı dahi bulamadım. Yaşananlara benim gözümden bakmak isteyenler için yazmalıydım. Çünkü güzel günlere gebe olan gelecek, zorla kürtaj edildi. Çünkü 17 Mart 2011 tarihinde Gemlik'te darbe yapıldı. Demokrasinin ırzına geçilerek, tecavüz edilerek, namusu kirletildi. Bu tecavüzü onlarca kişi gerçekleştirdi. Binlerce kişi yardım etti. Bu ahlaksız ve gayri meşru ilişkilerin sonucunda da 29 Mart 2014 tarihinde yeni bir belediye yönetimi doğdu"
Bu sözlere 2009 yerel seçimlerinde CHP'den Gemlik Belediye Başkanı seçildikten 1.5 yıl sonra yolsuzluk iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebini uygulayan İçişleri Bakanlığı'nca görevinden el çektirilen ve bir daha koltuğuna oturtulmayan Gemlik eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler yazdığı "Başkan Düşürüldü" kitabının önsözünde yer vermiş.
Dün ziyaretimize gelen Güler'in soyadı gibi yüzü pek gülüyordu.
Bilmeyenler, "Başkan görevine mi döndü acaba!" sorusunu sorabilecek kadar mutluydu.
İmzalayıp masamın üzerine koyduğu kitabı görünce mutluluğunun nedeni anlaşıldı.
Ardı ardına açılan davalarına bir taraftan savunma hazırlarken bir taraftan da başından geçenleri siyaset tarihe not düşmek için kitap haline getirmeye çalıştığını bildiğimiz devrik başkan Fatih Mehmet Güler, "Başkan Düşürüldü" isimli kitabını çıkarmış.
Güler, yaşadığı süreçte başından geçenlere karşı verdiği onur mücadelesini, kaleme aldığı "Başkan Düşürüldü" adını verdiği kitapta detaylarıyla anlatmış.
Siyaset yapanlara ders niteliği taşıyacak ibretlik hikayelerinin aktarıldığı kitap inanıyorum ki, ilgiyle okunacaktır.

İnegöl'ün havasını böyle kirletiyorlar

Kış aylarında İnegöl merkezinde oluşan hava kirliliği adeta yaşamı tehdit eder boyuta geliyor.
Bu nedenle başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ciddi önleyici uygulamalara giderken, Kaymakamlığın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla 2 bin 500 aileye binlerce ton dağıtılıp yakılması sağlanan kömürler alınan önlemlerle tezat oluşturmaktadır. 
Hele ki bunun devlet eliyle yapılıyor olması, ilgililerin her olumsuzlukta faturayı mobilyacılara kesmesi haksızlık değil midir?

CHP'de ikinci bayan başkan

Bir süredir istifalarla sıkıntıların yaşandığı CHP Orhangazi İlçe Başkanlığı'nda olağanüstü genel kurul yapıldı.
Hakan Turan'ın istifa etmesinden sonra yönetim kurulu üyesi Hikmet Değerli'nin üstlendiği ilçe başkanlığı görevi de kısa sürünce olağanüstü kongre kararı alınmıştı.
Dün de gerçekleştirilen ve tek listeyle yapılan olağanüstü kongrede eski ilçe başkanlarından Sevim Turan 2015 yılında bıraktığı CHP Orhangazi İlçe Başkanlığı görevine yeniden dönmüş oldu. 
Böylece CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman'ın ardından CHP'de ikinci bayan ilçe başkanı Sevim Turan olmuş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.