Hava Durumu

Dualarınız ve bağışlarınız şehitlerimiz için olmalı

Yazının Giriş Tarihi: 12.09.2016 07:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 07:38
Ne mutlu bizlere ki, her gün şehit haberleriyle kahrolduğumuz şu günlerde mübarek Kurban Bayramı’nı sevdiklerimizle birlikte geçirme mutluluğunu yaşıyoruz.
Şu bir gerçektir ki, bizlerin bu günleri yaşayabilmemiz uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimize, gazilerimize dua etmeyi unutmamalıyız.
Çünkü onlar bizlerin hayattaki gerçek kahramanlarımızdır.
Sadece şehitlerimiz ve gazilerimize değil onların geride bıraktığı anne-babaları, eşleri çocuklarına saygımızı eksik etmemeliyiz.
15 Temmuz gecesi ve sonrasında olduğu gibi bu çok özel günde de Müslümanlar olarak göstereceğimiz dayanışma örneği ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yeltenen dış güçlere en güzel cevap olacaktır.
O yüzdendir ki, her şeyden yoksun yaşayabiliriz ama vatansız yaşayamayacağımızı unutmayıp birbirimizi daha fazla sevmeliyiz.
Bu vesileyle siz değerli okuyucularımın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım. Nice bayramlarda buluşmak dileğiyle.

Dün sabah sabah Başbakan arayınca

Dün sabahın erken saatleriydi…
Çalan cep telefonunun ekranında 0888’li numarayı görünce malum arayanlardır diye ‘mırıldanarak’ açtığımda telefonun diğer ucundaki kişi;
“Ben Başbakan Binali Yıldırım” deyince kısa bir sessizlik oluştu.
Ardından konuşmasına devam ederek, bayramımı kutlayıp ülkenin geleceğine dair temennilerde bulundu.
Sonrasında da telefon kapandı.
Niye niyet ederek açtığım telefonumdan kısmetimize başbakanın çıkması güne başlangıç açısından hoş bir durum oldu. Bu arada Başbakan sizi de arayabilir.

Çiftçi borçlarına bir yıl erteleme

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, düzenlediği basın toplantısında, çiftçileri yakından ilgilendiren ve sevindiren bazı konular hakkında bilgiler verdi.
Başbakan Binali Yıldırım’ın, çiftçi borçlarının bir yıl ertelendiğine yönelik açıklamanın sevindirici olduğunu ifade eden Başkan Erdem, 700 milyon lira borcu olan Karacabey çiftçisini rahatlatacak olan bu açıklamanın önemli olduğunu söyledi.

ZEYDER’e Asa yeniden başkan

Zeytin sektöründe yaşanan sorunların çözümü amacıyla şubat ayında kurulan Zeytin Üreticileri ve Sanayicileri Derneği (ZEYDER), ilk olağan genel kurul toplantısını geçenlerde geçekleştirdi.
Genel kurula katılan 83 üyenin oybirliğiyle kurucu başkan Hidamet Asa ve ekibi yeniden yönetime seçilmiş oldu.
Başkan Asa, hedeflerinin zeytin tüketimini artırmak olduğunu belirtiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.