Hava Durumu

“Düşmanlarımızı üzüp dostlarımızı sevindireceğiz”

Yazının Giriş Tarihi: 20.11.2015 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.11.2015 07:55
7 Haziran seçimlerinde Bursa’dan aday gösterilen ve sonrasından bugüne değin geçen altı aylık süre içinde Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun gösterdiği performans 1 Kasım seçimlerinde yakalanan başarıda pay sahibi olmuştur.
Mütevazı kişiliği, insan ilişkileri ve ülke gündemine dair konulara olan hakimiyeti Bakan Müezzinoğlu’nun topluma olan yansımaları olarak öne çıkıyor.
Her iki seçim öncesinde AK Parti İl Başkanlığı’nın seçim çalışması planlamasına aksatmadan uyarak kenti deyim yerindeyse adım adım dolaşan Bakan Bey, şimdi de aynı şeyi vatandaşlara teşekkür için yapıyor.
 Geçtiğimiz günlerde de Yenişehir’de karşılaştığımız Bakan Müezzinoğlu, çay ocağında vatandaşlarla sohbeti sırasında,
“Altı aydan bu yana Bursa’da seçim çalışmaları yapıyorum. Gittiğim her yerde büyük alaka gördüm. Vatandaşımız bizi kendilerinden biri gibi gördü. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan böyle Bursa ve ilçelerine hizmet etmek bizim için ayrı bir zevk olacak. 1 Kasım seçimlerinde vatandaşımız bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bunun şuurundayız. Önümüzdeki dört yıllık hizmet süresince düşmanları üzüp dostlarımızı sevindireceğiz” şeklinde konuşan Bakan Müezzinoğlu’na, seçim çalışmaları sırasında ilçeye yeni bir hastane yapılması yönünde verdiği söz hatırlatılınca,
“Verdiğimiz söz boynumuzun borcudur” diyen Müezzinoğlu, Yenişehirlilere hastane müjdesini de verdi.
“İnşallah 2016 yılında Yenişehir’e verdiğimiz sözü yerine getirip hastanemizin temelini atacağız. Kimse merak etmesin” şeklinde sözlerini tamamlayan Bakan Bey, daha sonra da Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve içe başkanlığını ziyaret etti.

Başkandan Kent Konseyi’ne teşekkür

Orhaneli Kent Konseyi’nin 2’nci olağan toplantısına katılan Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, ilçeye yaptıkları katkılarından dolayı konsey üyelerine teşekkür etmiş.Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aydemir ise konuşmasında ilçede önemli çalışmalara imza attıklarını, süreç içinde de Orhaneli’nin gelişmesi adına yerel demokrasiyi güçlendirmeye yönelik faaliyetlerini sürdüreceklerini belirtmiş.

Borsadan örnek yardım

Gemlik Ticaret Borsası tarafından ilçedeki okullarda öğrenim gören dar gelirli öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı.
“Borsamızın imkanları elverdiğince benzer yardımlarımıza devam edeceğiz” diyen GTB Başkanı Özden Çakır, ilçe genelindeki eğitim kurumlarında eğitim gören 700 öğrenciye yardımda bulunduklarını açıkladı. Ticaret Borsası’nın bu davranışının diğer kurumlara da örnek olmasını temenni ediyoruz.

Karacabey Otobüs Terminali açıldı

Karacabey Otobüs Terminali, yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başladı.
Yapımını 7 yıl süreyle yap-işlet-devret yöntemiyle 1 milyon 642 bin TL’ye ihaleye çıkaran Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BURULAŞ AŞ, üçlü konsorsiyum halinde bir araya gelerek ihaleyi kazanan Üstündağ Turizm öncülüğünde Karacabey Seyahat ve Erbay Turizm firmaları ortaklığında inşaatı tamamlanan yeni otobüs terminalinin yenilenen konsepti beğenildi.
İlçenin Bursa ve çevresine ulaşım bağlantısını sağlayan Karacabey Otobüs Terminali bünyesinde 10 seyahat firması ve 8 büfenin yanı sıra, üst katında yönetim ve muhasebeden oluşan idari kısım bulunuyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.