Hava Durumu

Duyun ama inanmayın...

Yazının Giriş Tarihi: 29.01.2017 07:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.01.2017 07:39

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, dün ziyaret ettiği memleketi İnegöl'de öyle bir laf etmiş ki, yenilir yutulur bir yanı yok.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaretinde konuşan Genel Başkan Ecertaş, nisan ayında yapılacak referandumun sözde ne kadar önemli olduğunu vurgulamak isterken şu talihsiz sözleri sarf etmiş:
"Referandum, son 300 yılın en önemli anıdır..."
Düşünebiliyor musunuz, yeni anayasa değişikliği için yapılacak referandumu sahip olduğumuz Cumhuriyet'in kuruluşundan bile daha önemli görülmesi inanılacak gibi değil.
Melih Ecertaş'ın bu sözleri söylediğinde keşke o anda orada olsaydım kendisine "Son 300 yıldan kastınız nedir?" diye sormak isterdim.
Nitekim sahibi olduğumuz Cumhuriyet'in kuruluşunu yok sayarak söylenen bu sözün mutlaka iktidar partisinin gençlik kolları genel başkanı sıfatındaki kişinin kafasında karşılığı vardır...
Şayet yoksa da çıkıp bir açıklama yapmalıdır ve bu sözlerinden dolayı ima etmek istediği gerçeği kamuoyuyla paylaşmalıdır.
Sayın Ecertaş, yazımızı okuyup bizleri arar da sözlerine açıklık getirmek isterse bu sütunlardan paylaşacağımızı aktarmış olalım.

Veren el, alan elle buluşuyor

İnegöl Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlamında yaptığı çalışmalar takdire şayan...
Veren eli, alan elle buluşturan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmayı sürdürüyor.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2016 yılında yapılan 1446 yardım başvurusundan 1192'sinin olumlu sonuçlandığını, ihtiyaç dahilinde Umuteli Sosyal Yardım Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yardımların yapıldığını açıklamış.
Tek kelimeyle bravo...

Dolandırıcıların yeni yöntemi danışmanlık

Kendilerini danışman olarak tanıtıp işyeri açma ve çalışma ruhsatı ile itfaiye raporu alımında yetkili olduklarını belirterek dolandırıcılık yapıldığının tespit edilmesi üzerine Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama yapıldı.
Resmi işlemler dışında, bu tip danışmanlık adı altında menfaat temin etmeye yönelik işlemlerle Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın hiç- bir ilgisi olmadığı vurgulandı.
Vatandaşlardan bu tip işlemler için gelen kişilerden mutlaka kurumsal kimliklerini kontrol etmeleri ve kurumsal kimlik gösteremeyenleri ise polise şikayet etmeleri istendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.