Hava Durumu

Farkında olmadan terör örgütlerine bağış yapmayın

Yazının Giriş Tarihi: 11.09.2016 08:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 08:10
CHP Milletvekili Erkan Aydın’ın, Kurban Bayramı öncesinde deri bağışlarının ekonomik değerine dikkati çekerek aktardığı bu önemli ayrıntıyı sizlerle paylaşma gereği hissettim.
Yıllar yılı çeşitli isimler altında toplanan kurban derilerinin FETÖ’nün parasal altyapısının oluşturduğu gerçeğini unutmayın.
Dolayısıyla Müslümanların yaşadığı dünyanın her yerinde kutlayacağımız Kurban Bayramı’nda vatandaşlarımızın farkında olmadan terör örgütlerine bağış yapmamaları uyarısında bulunan Aydın, doğru adresin farklı maskeler altına gizlenmiş cemaatler değil tüzel kişiliğini kanıtlamış yardım kuruluşları olmalıdır diyor.
Aydın, ülke ekonomisi açısından büyük önem taşıyan deri bağışının geçmiş yıllarda farklı kisveler altında toplandığını hatırlatarak bu değeri pek çok kişiyi haksız yere zengin ettiğini, aynı kaynağın FETÖ’ye aktarılarak örgütün parasal altyapısının böyle oluşturulduğunu belirtiyor.
Erkan Aydın’ın bu sözleri önemlidir.
“Nitekim de, hükümetin 2013 yılında kurban derisi toplama yetkisini Türk Hava Kurumu’ndan (THK) alınmasının FETÖ’ye daha fazla kaynak aktarılmasının da önünü açmıştır”
Aydın’ının bağışlarınız için işaret ettiği THK, Kızılay, Mehmetçik Vakfı, LÖSEV gibi kurumlarımız olmalıdır.
Çünkü kurban derilerinin ekonomik değeri çok fazladır.
Küçükbaş post derisi 10 TL, büyükbaş ise 90-100 TL civarında satış değeri olması sadece kurban derilerinin değeri 100 milyon lirayı (100 trilyon) aştığı satılan hayvan sayısıyla ortaya çıkmaktadır.
Bu rakamların ülkemiz ekonomisi için ne kadar önemli olabileceğini düşünenlerdenseniz kurban derinizin kıymetini bilerek hayrınızı cemaatlerin bu rantı kapmasına izin vermeyin.
Unutmayın ki, bayramı bugün sevdiklerinizle yaşayabilmeniz uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimiz, gazilerimiz varken tarikatlara bağış yapmak vatanımıza ihanet olacaktır.

Cep telefonu alkolden farksız!

Araçla seyir halindeyken cep telefonuyla meşgul olmanın, alkollü araç kullanmakla aynı sonuçları doğurduğunu dile getiren Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu, “Bu bayram acılarımızı değil, mutluluklarımızı paylaşalım” uyarısında bulunuyor.
Sadece bayramda değil direksiyon başında olduğumuz zamanlarda cep telefonuyla konuşmaktan mutlaka kaçınmalıyız.

CHP İnegöl’den 50 yıllık projeler

CHP İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, düzenlediği basın açıklamasıyla ilçenin eğitim, güvenlik, uyuşturucu, trafik, parklaşma sorununun çözümünü sağlayacak ve 50 yıla hükmedecek bir dizi projeyi kamuoyuyla paylaştı.
Toplantıya katılan CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, projelerin ilçenin geleceğine dair önemli olduğunu belirterek destek olacaklarını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.