Hava Durumu

Gemlik’in buna ihtiyacı var

Yazının Giriş Tarihi: 07.10.2015 08:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 08:34
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in son dört yılda geldiği yeri anlatmak üzere geniş katılımlı toplantı düzenlemiş.
Partisinin kuruluşundan bu yana görev yapan yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, mevcut parti ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri,sivil toplum kuruluşları temsilcileri, AK Parti Bursa İl eski Başkanı Sedat Yalçın, Bursa eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı, milletvekili adayı İsmail Aydın, Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık da toplantıya katılmış.
Başkan Yılmaz, toplantının amacına şu sözlerle açıklık getirmiş:
“Gemlik’e bundan önce önemli hizmetler vermiş değerli kişilerin, yol arkadaşlarımızın, yapacağımız yeni hizmetler konusunda fikirlerinden de yararlanmak için birlikteyiz”
Derken de, slayt gösterileri eşliğinde dört yılda 20 yıllık iş yaparak ilçe tarihinde hizmet rekoru kırdıklarını söylemiş.
Sanki biraz özeleştiri de yaptığı anlaşılan Başkan’ın konuşmasından çıkardığım özet şudur:
Fikir, öneri ve projelerin yanı sıra yapıcı eleştirilere açık olduklarını vurgulayıp bundan böyle kişi, kurum ve kuruluşlarla didişme ve tartışmadan kaçınarak tüm enerjilerini hizmet ve yatırımlara odaklayacakları sözünü vermesiydi.
Zira Gemlik Belediyesi, geçmişte hizmetlerinden çok yaşanan siyasi polemiklerle artık gündeme gelmemelidir.
Çünkü Gemlik’in buna ihtiyacı var.

80. İznik Panayırı başladı

1935 yılında bu yana 80 yıldır 5-10 Ekim tarihlerinde yapılan geleneksel İznik Panayırı başladı.
İlçenin panayır alanında kurulan stantlarda çeşitli mutfak eşyalarından giyime, dekorasyon malzemelerinden temizlik ürünlerine kadar her çeşit eşya satışa sunuluyor.
Ayrıca çocuklar da ilçe girişine kurulan lunaparkta panayır süresince gönüllerince eğlenebilecekler. 

Galip gelmek ne güzel

Hafta sonu Çaykur Rizespor’u deplasmanda yenen Bursaspor kafilesini Yenişehir Havaalanı’nda Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, çiçeklerle karşılamış. Başkanlar, Ertuğrul Hoca ve Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı’na kente yaşattıkları sevinçten dolayı teşekkür etmişler.
Galip gelmek ne güzel…

Vatandaş Bakan Bey’e soruyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Şehir Hastanesi’nin 29 Ekim 2017’de hizmete gireceğini söyleyince aklıma geldi. 7 Haziran seçimleri öncesinde Gemlik Kumla Mahallesi’ne gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 29 Ekim 2015 tarihinde Kumla’nın doğalgazla bulaşacağının müjdesini vermiş, çalışmaların başlangıcını gösteren sembolik temel atma töreni bile yapılmıştı. Aradan altı ay geçmesine rağmen Kumla doğalgazla buluşamadı.
Şimdi vatandaş haklı olarak Bakan Bey’e soruyor, doğalgaz sözü ne oldu diye.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.