Hava Durumu

Karacabey ve MKP, Esgin’e kucak açtı

Yazının Giriş Tarihi: 06.10.2015 07:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 07:15
AK Parti Bursa milletvekili adayı Dr. Mustafa Esgin, seçim çalışmalarına ana ve baba ocağında başladı.
Anne tarafı Mustafakemalpaşa, baba tarafı ise Karacabeyli olan Dr. Mustafa Esgin, hafta sonu her iki ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek üyelerle bir araya geldi.
Seçim startını ilk olarak Karacabey’de veren Esgin’i burada AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, Belediye Başkanı Ali Özkan karşıladı.
Daha sonra Mustafakemalpaşa’ya geçen Esgin, burada da ilçe başkanı Sadettin Koyunlu, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile parti yöneticilerinin sevgi gösterisiyle karşılandı.
Esgin’in hafta sonu gittiği her iki ilçe seçmeninden de sandığa yansıyacak hatırı sayılır oy potansiyeline sahip olduğunu bu ziyaretler göstermiştir.
7 Haziran seçimlerinde listeye girmesi kesin gözüyle bakılan Esgin’in es geçilmesi parti teşkilatında hayal kırıklığı yaratmıştı.
Zira, Bursa’yı TBMM’de temsil edebilecek vizyona ve bilgi birikimine sahip Mustafa Esgin, tıpkı CHP’nin Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil gibi söz konusu Bursa olan her platformda kendisini göstermiştir.
“Bizim davamız bir siyasi hareket değil, millet hareketidir” diyen Esgin’in 12’nci sıradan seçilmesi bugün için zor gibi görünse de yerini zorlayacağı kanısındayım.

***

Yaşlılara saygı bir günlük  olmasın

İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu bu düşünceyle 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle huzurevinde konser vermiş.
Geçmişle bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdan olan yaşlılarımıza yılda bir gün değil her zaman saygı gösterilmelidir.

***

Osmanlı Ocakları Karacabey’de

Türkiye genelinde teşkilatlanan Osmanlı Ocakları, Karacabey’de de şube açıyor. Kuruluş gayesinin Osmanlı örf ve adetlerini araştırmak, tanımak olduğunu belirten Osmanlı Ocakları İl Başkanı Fatih Atan, ekim ayında  Karacabey’de Abdurrahman Erdem başkanlığında Yunus Dağçal, Abdullah Can ve Şaban Tayfur’dan oluşan yönetime görevi tebliğ etti.

***

Borsadan festivale tam destek

Gemlik zeytininin tanıtımı amaçlanan kasım ayında yapılacak Gemlik Zeytin Festivali’ne Ticaret Borsası (GTB) yönetiminden destek geldi.
Gemlik Zeytini Coğrafi İşaret Logosu’nun da festival logosu olarak kullanılacağı etkinliğe maddi destek verilmesi yönünde borsa yönetim kurulunca oybirliğiyle karar verilmiş.
İlçenin en önemli marka değerlerinden biri olan Gemlik tipi zeytinin tanıtımı açısından bu yıl ilki düzenlenecek festival 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.