Hava Durumu

Kurtulan’a sosyal belediyecilik ödülü

Yazının Giriş Tarihi: 25.05.2015 06:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 06:58
Eğitime verdikleri desteklerle öğrencilere ışık tutan kişi ve kuruluşları ödüllendirme ve daha çok kişiyi yönlendirmeye teşvik etmek amacıyla Sönmez Medya öncülüğünde hazırlanan ‘Eğitime Yön Verenler Ödülleri’ geçtiğimiz hafta görkemli bir törenle sahiplerini bulmuştu.
Bu ödüllerden birisine de Mustafakemalpaşa Belediyesi layık görüldü.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a, ilçesinde binlerce kursiyere eğitim fırsatı sağlayan Uğur Böceği Kültür Merkezi Projesi’yle eğitime katkı ödülü verildi.
5 yıldır da 9 bin vatandaşa çeşitli branşlarda mesleki ve sanatsal beceri kazandıran Uğur Böceği Kültür Merkezi Projesi, sosyal belediyecilik alanında ortaya koyduğu mesleki eğitim hizmetleriyle vatandaşın büyük beğenisini ve ilgisini kazanmayı sürdürdüğünü söyleyebiliriz.

“TÜRKİYE'DE ASIL PROBLEM”

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Türkiye’de iktidar değil, muhalefet problemi olduğunu söylemiş.
Yenişehir Ziraat Odası ziyaretinde konuşan Matlı, “Bugün Türkiye’de iktidarla ilgili bir problem yok, ama Türkiye’de ne yazık muhalefetle ilgili çok ciddi problem var. Bu problem de muhalefet partilerinin iktidar olmakla ilgili bir hedeflerinin olmadığını çok net olarak gösteriyor” diye konuşmuş.
Matlı’nın bu ifadelerinden şu anlaşılıyor. Türkiye’deki seçmenin yüzde 48 oyu olanların AK Parti’ye muhalefet eden ciddi bir kesimi oluşturduğunu unutmuş olacak.
Enteresan…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.