Hava Durumu

MHP, ”Bizimle yürü Bursa” dedi

Yazının Giriş Tarihi: 18.04.2015 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 08:11
Milletvekili adaylarının kimler olduğunu ve listelerdeki sıralama işini tamamlayan partiler şimdi aday tanıtımı faslındalar.
Adaylarını ilk tanıtan parti MHP oldu.
Bugün de AK Parti adaylarını tanıtacak.
Zannediyorum hafta içinde CHP de benzer bir tanıtım toplantısı düzenleyecek.
Milliyetçi Hareket Partisi adayları, İsmet Büyükataman, Kadir Koçdemir, Tevfik Topçu, Fevzi Zırhlıoğlu, Fikret Fidan, Hasan Toktaş, Ali Hayri Ozan, Yüksel Selçuk Türkoğlu, Hatice Deniz, Çetin Elmas, Yusuf Turan, Gültekin Kavuk Sürücü, Timur Özdemir, Zafer Karakılıç, Yüksel Okumuş, Levent Çelik, Engin Er ve Sakin Köseoğlu’nun özgeçmişlerinin tek tek okunarak tanıtımı dün Wamtes Tesisleri’nde düzenlenen toplantıyla yapıldı.
Adayların kısa özgeçmişleri okunarak yapılan tanıtımın ardından kürsüye gelen MHP Genel Sekreteri Milletvekili İsmet Büyükataman, partisinin seçimlerdeki stratejisini anlattı.
7 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceği anlamında çok önemli olduğuna vurgu yapan Büyükataman, AK Parti’nin Türkiye’nin kaderi olmadığını söyledi.
2003 yılı ile 2014 yılları arasında 454 milyar dolar cari açık veren bu hükümetten ülkeyi kurtarmak adına iktidara talip olduklarını belirten İsmet Büyükataman, iktidara yürüyüşlerini bu toplantıyla Bursa’dan başlattıklarını söyledi.
MHP İl Başkanlığı’nın düzenlediği aday tanıtım toplantısında iki şey dikkatimi çekti.
Birincisi dünkü aday tanıtımı şayet teşkilat bazındaysa çok sönük geçti.Yok bu sadece basın için organize edilmiş olup daha sonra geniş kapsamlı şekilde yapılacaksa diyeceğimiz yok.
Ama dünkü intiba bende bu şekildeydi.
Listede yer verilmemesine rağmen dünkü toplantıya milletvekili Necati Özensoy’un katılması önemliydi.

Her ilçede ‘Bursaspor
Sokağı’ neden olmasın


Karacabey Bursasporlular Derneği, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaretlerinde anlamlı bir talepte bulunmuşlar.
Dernek Başkanı Vahap Aka, Onursal Başkan Ahmet Karakiraz ve dernek yönetimi, Bursaspor başta olmak üzere ilçe sporuna ilişkin konuların ele alındığı ziyarette ayrıca, 2009-2010 sezonunda Bursaspor’un şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı Tavşanlı Mahallesi 76. Sokak adının “Bursaspor Şampiyonluk Sokağı” olarak değiştirilmesini talep etmişler.
Çok da iyi etmişler ki, inşallah bu talebin yerine getirilmesiyle diğer ilçelerimize de örnek olur.
Bursasporluların bu talebini değerlendireceklerini belirten Başkan Ali Özkan da, konuyu komisyona havale ettiklerini ve gereğinin yapılacağını müjdelemiş.
Helal olsun…
Şehrimizin ortak paydası şampiyon Bursasporumuzun her ilçemizde neden adının verildiği bir sokak olmasın ki.

Gemlik’e ‘Gemlik’ geldi…

Türk Donanması’nın modern savaş gemilerinden F492 Gemlik adlı firkateyn, iki günlük ziyaret için ilçe limanına geldi.
Gemlik Firkateyni’yle birlikte Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele de ilçeye gelerek, gemiyi ziyaret eden protokol ve şehit ailelerine ev sahipliği yaptı.
Önce ilçe protokolü gemiyi ziyaret etti daha sonra da vatandaşların ziyaretine açılan savaş gemisine ilçe halkının ilgisi bir hayli fazlaydı.
Türk donanmasında ilçenin adını temsil eden Gemlik Firkateyni, ilçeye ilk kez 1999 yılında gelmişti.
Gemlik’e ikinci kez gelişi nedeniyle dün akşam gemi personeline Yelken Spor Kulübü ve Gemlik Rotary Kulübü tarafından yemek verilmesi de ev sahipliğinin en güzel örneği olmuştur.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.