Hava Durumu

Numan Kurtulmuş’a İnegöl’den yanıt

Yazının Giriş Tarihi: 03.10.2015 08:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.10.2015 08:48
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un “Saadet Partisi tabanı 1 Kasım’daki seçimlerde oyunu AK Parti’ye verecek” şeklindeki sözlerine İnegöl’den cevap geldi.
Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, eski genel başkanları Numan Kurtulmuş’un partileri üzerinde oyun oynanmaya çalıştığı açıklamasını yaparak şunları söylemiş:
“Bu siyasi bir nezaketsizlik ve ahlaksızlıktır. Çünkü Saadet Partisi oyun namus olduğunu bilen bir teşkilattır. Böyle bir namussuzluğu işleyecek bir teşkilat, milli görüşçü ve Saadet Partili olamaz”
Bu sözlerden çıkan sonuç şudur:
Hem Kurtulmuş hem de Sütçü’nün sarf ettiği yenilir içilir cinsinden olmayan bu ağır sözler, aslında siyasetin nasıl bir çıkar ve menfaat üzerine yapıldığıdır.

Arif Tak’ın itirafı

“Dünyanın en dertli insanıydım. Acaba olacak mı, başarabilecek miyiz endişesi içindeydim. Ta ki, sayın valimizle geçtiğimiz hafta görüşüp bugün bu törenin yapılmasını planladığımızda yalnız olmadığımızı anladım ve ümitlerim yeniden yeşerdi”
Bu sözler Bursa Büyük Sanayi Sitesi’nin altyapı tesislerinin dün yapılan temel atma töreninde konuşan BESOB Başkanı Arif Tak’a ait.
Ee başkan, esnaflık zor zanaat…

CHP’liler K.Kumla’da

CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız, CHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile belediye meclis üyeleri aşırı yağış ve sel baskınından büyük zarar gören Küçükkumla Mahallesi’ndeki esnafı ve işyerlerini gezerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşlar.
Sel felaketinin boyutunu yerinde inceleyen CHP’liler gördükleri manzara karşısında hayrete düştüklerini belirtmişler.

Şahin, misafirinin şarap hediyesini almadı

Abhazya Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Vakhtang Kolbaie’nin Milletvekili Hüseyin Şahin’in daveti üzerine önceki gün İnegöl’e gelerek Kafkas Kültür Derneği’ni ziyaretinde ilginç bir durum yaşanmış.
Abhazya Özerk Cumhuriyeti Başkanı, kendilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ülkesinin meşhur Gürcü şarabını Şahin’e hediye ederek göstermek istemiş.
Durumu fark eden Şahin, konuk Başkan’ın şarap hediyesi için nazikçe teşekkür edip kabul etmemiş.
Bu duruma şaşıran Hükümet Başkanı, kısa süreli şaşkınlığının ardından, “pardon” diyerek durumu kurtarmış.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.