Hava Durumu

“Sandığa gitmeyenin şikayet hakkı yoktur”

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2015 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2015 07:30
Türkiye pazar günü ülkenin geleceğine yön verecek önemli bir sınav için sandığa gidecek.
7 Haziran seçimleri öncesinden başlayıp devam eden olayların Türkiye’ye verdiği hasarın tek bir telafisi olacaktır.
O da, pazar günü her yurttaşın sandığa gidip elini vicdanına koyarak oyunu kullanmasıyla orantılıdır.
Aksi takdirde, Erkan Aydın’ın dediği gibi;
“Sandığa gitmeyenin şikayet hakkı yoktur”
CHP Milletvekili Erkan Aydın, seçim çalışmaları için gittiği Orhangazi ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelmiş.
Burada yaptığı konuşmasında bugünden başlayacak dört günlük resmi tatile dikkati çekip bir oyun dahi ne kadar önemli olduğunu anlatmış.
Aydın;
“Tatildeyim diyerek oyunu kullanmayanın bundan sonra yaşanacak sıkıntılarda şikayet etme hakkı olmayacaktır” tembihinde bulunarak sandığa davet etmiş.

Projeler meydan için yarışacak

İnegöl Belediyesi, şehir merkezine nefes aldıracak yıkılan eski hastane alanına ilişkin ulusal düzeyde proje yarışması düzenliyor.
Şehir plancılarıyla görüşülerek şehir meydanı ile huzurevi tarafına düşünülen yeni belediye binasının yapımını kapsayacak kompleks bir proje hayata geçirilerek 90 dönümlük alan İnegöl’ün yeni yaşam merkezi olacak.

Kurayla iş sahibi oldular

Toplum yararına çalışma programı kapsamında ücreti İŞ-KUR tarafından ödenmek üzere İnegöl’deki okullarda altı ay süreyle temizlik işlerinde çalıştırılacak 100 temizlik personeli noter gözetiminde kurayla belirlendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, aynı statüde tüm okullarda toplam 175 kişinin bu şekilde istihdam edildiğini söyledi.

“Uludağ’ın gülen yüzü Keles”

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı’nca Keles’in tanıtımı için hazırlanan klipte, bölgenin tarihi ve kültürel mekanları, sosyal yaşamı ve yöresel el sanatları dahil olmak üzere tüm argümanlar kullanılmış.
“Uludağ’ın gülen yüzü Keles” adlı klipte, yörenin sevilen sanatçılarından Menteşeli Cengiz’in seslendirdiği “A Denizim” isimli türkü yer alıyor.
Klip çalışmasının sosyal medyada yayınlanmasıyla Keles’in sahip olduğu tarihi ve doğal değerlerinin geniş kitleler tarafından da görülmesi amaçlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.