Hava Durumu

AK Parti'de kongre takvimi yavaş yavaş netleşiyor

Yazının Giriş Tarihi: 28.09.2017 07:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 07:22

Kongre sürecine giren AK Parti'de ülke genelinde belde ve ilçelerde seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Bazı bölgeler de kongreler devam ederken, bazı bölgelerde sırasını bekliyor.
Sırasını bekleyen iller arasında Bursa da var.
Bu bağlamda;
Öte yandan iki gündür Bursa'da bulunan AK Parti Bursa Koordinatör Milletvekili Muhammed Balta da Bursa'da çalışmalarına devam ediyor.
İlçelerde kongre süreci ile ilgili takvim belirleme çalışmaları bir yandan devam ederken, öncesinde salı günü gerçekleşen ilçe olağan yönetim kurullarının toplantıları yeni koordinatörlerle gerçekleşti.
Bu arada Koordinatör Milletvekili Balta kongre süreciyle ilgili olarak da ilçe başkanlarının mesaj grubunda "Tarihler henüz belli olmadı bizden bilgi bekleyin" mesajını gönderdi.
Dün de AK Parti İl Başkanlığı'nda kongre takvimi ile ilgili İl Başkanı Ayhan Salman ile istişarelerde bulunan Balta'nın süreci genel merkezin onayının ardından birkaç gün içinde açıklaması bekleniyor.
Kesin olmamakla beraber edindiğimiz bilgilere göre bazı ilçelerin kongre programları şöyle:
Keles 13 Ekim 2017 , Orhangazi 15 Ekim 2017 , Orhaneli 21 veya 22 Ekim 2017, Gürsu 6 Kasım 2017, Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer kongrelerinin de 10-11-12 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleşmesi bekleniyor.
Bu arada önümüzdeki sürece daha iyi hazırlanmak adına AK Parti Genel Merkezi de 6- 8 Ekim 2017 tarihlerinde Afyon'da kampa giriyor.
Kamp, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak.
Kampa , bakanlar, milletvekilleri, genel merkez yöneticileri ve parti kurucuları katılacak.

Huylu huyundan vazgeçmez...

Büyüklerimiz güzel demiş huylu huyundan vazgeçmez diye...
Gerçekten de öyle önceki gün medyamızı ziyarete gelen iki dostumuzun yolu aynı çatı altında birleşmiş.
O isimler İsmail Doru ve İsmet Koyuncu...
Her iki isim uzun yıllar önce beraber sendikacılık yaptıktan sonra yolları ayrılmıştı. Birinin yolu siyasete uzanırken diğerinin de yolu sivil toplum kuruluşlarına.
Uzun yıllar DP ve DYP'de siyaset yapan İsmet Koyuncu şimdilik siyasete virgül koymuş durumda. Yine kendi köy derneği başkanlığında jübilesini yaptığını düşündüğümüz İsmail Doru STK'lardan kopamadı ve bir dernek kurdu.
Derneğin adı İşçi Hakları Derneği...
İşçilerin haklarını koruma ve bilinçlendirme adına kurulan dernekte kurucular arasında İsmail Doru ve İsmet Koyuncu ile beraber Şeref Gültekin, Mümin Korucu, Ali Şen, Muammer Kaymaz ve Gıyasettin Polat yer alıyor.
Bize de hayırlı olsun demek düşer...

Yerel Yönetimler'in konuğu Çağlayan

Her hafta AS TV'de Bursa'nın yerel yönetimlerinden farklı konukları alarak Bursa'nın gündemini tutmaya çalışan Yerel Yönetimler programının konuğu bu akşam Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan olacak.
Orhangazi'nin dünü, bugünü ve yarınına ilişkin projelerin konuşulacağı Yerel Yönetimler programı bugün saat 20.15'te AS TV'de...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.