Hava Durumu

AK Parti'de Koordinatör Milletvekili Balta bekleniyor

Yazının Giriş Tarihi: 13.02.2020 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.02.2020 08:17

Geçen hafta içinde önümüzdeki dönem ilçe başkanı olarak devam etmeyecek olan ilçe başkanlarının yerine Nilüfer, İnegöl ve Kestel'de temayül yoklaması gerçekleştirilmişti.
Edindiğimiz bilgilere göre Nilüfer'de 25 isim yazılmış. Keza Kestel'de de öyle bir benzer sonuç ortaya çıkmış.

Diğer temayül yapılan ilçe İnegöl'de de temayülde fazla isim yazılmış.
Öte yandan AK Parti'nin en hassas olduğu konulardan biri de belediye çalışanlarının görevlerine devam etmesi durumunda başkanlığına soğuk baktığı da bilinen bir gerçek. Temayül sonuçlarında böyle adayların olduğu kulağımıza geldi.
Bir tarafta bunlar var iken diğer tarafta ise bu haftadan itibaren ilçelerde koordinatör yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra başkan yardımcılarının da görevlendirildiğini yazalım.
Bu haftadan itibaren ilçe başkan yardımcıları ilçelerin yönetim kurulu toplantılarına girmeye başladı.
Bunun yanı sıra üç ilçede başkanlık yarışına kimlerle gidileceği konusunda kararın da bu hafta içinde Bursa Koordinatör Milletvekili Muhammed Balta'nın gelmesiyle belli olması bekleniyor.
Daha doğrusu aday sayılarının üç ya da beşe indirilmesi daha doğru olacak.
Ardından belirli sayıya inen adayların genel merkeze götürülmesi oradan çıkacak sonuca göre de adayların kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

BAŞKANLARDAN BEBEK ZİYARETİ...

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş önceki akşam sürpriz ziyaretler yaptılar.

Bu ziyaretlerle hem günün yorgunluğunu attılar hem de hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyaretlerin ilkini Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Gökhan Dinçer'e diğerini ise Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü'ye gerçekleştirdiler.
Ziyaretleri Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medyasından şu şekilde paylaştı: Mudanya İlçe Başkanımız İnci Söğütlü'nün yeni doğan ikizleri Zeynep Naz ve Ayşe Nil'i, ayrıca Nilüfer Meclis Üyemiz Gökhan Dinçer'in oğlu Burak Ahmet'i ziyaret ettik.
Bizler de dünyaya gelen bebeklere hayırlı ömür, ailelerini de güle güle büyütün dileklerimizi iletiyoruz.

POLİTİK BAKIŞ'IN KONUĞU KILAVUZ...

Her hafta birbirinden değerli konukları ağırladığımız AS TV'de yayınlanan Politik Bakış programında bu haftaki konuğumuz Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Saim Kılavuz olacak. Kılavuz'la göreve başladığı andan itibaren şu ana kadar yapmış olduğu çalışmaları ve bundan sonraki süreçte yapacağı çalışmaları kısaca Uludağ Üniversitesi'ni konuşacağız. Politik Bakış programı bu akşam saat 20.30'da AS TV'de. Şimdiden iyi seyirler...

ARTVİNLİLER VAKFI'NDAN BAKAN GÜL'E ZİYARET...

Bursa'nın etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan Artvinliler Vakfı'nın çalışmalarını zaman zaman bu köşeden aktarmaya çalışıyoruz.

Özellikle bu bağlamda zaman zaman Ankara ziyaretleri de yaşanıyor.
Dün de vakıf yönetiminden Osman Nuri Başaran başkanlı-ğında bir heyet aslen Artvin Ardanuçlu olan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ü makamında ziyaret ettiler.
Gül'e Bursa'nın simgelerinden Yeşil Cami siluetini hediye eden vakıf yönetimi Gül'ü vakıflarına ve önümüzdeki günlerde Bursa'da gerçekleşecek Artvinli vakıfların buluşmasına davet ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.