Hava Durumu

AK Parti'nin bilgilendirme toplantısı,akılda kalan birkaç ayrıntı...

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2020 08:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2020 08:25

Pazar günü yazımız olmadığı için yazı bugüne kaldı. Cumartesi günü AK Parti İl Başkanlığı'nca düzenlenen yatırım bilgilendirme toplantısı hakkında birkaç satır yazmak gerekiyor.
Öncelikle şunu net ifade edelim.
Toplantıyı düzenleyen Ayhan Salman, sunumu gerçekten mükemmel yaptı. Artık konulara daha çok hakim...

Öte yandan anlatım bitince sorulan sorulara yılmadan usanmadan kırılmadan cevap vermesi de oldukça önemliydi.
Keza bu açıdan bakınca Salman siyasette çok önemli mesafeler katetti. Bu da onu il başkanlığında avantajlı kılıyor.Yine toplantıda tam kadroya yakın yönetim, ilçe ve belediye başkanlarının bulunması da oldukça önemliydi. Bu arada yemek organizasyonu ise gerçekten güzeldi. Yönetim kurulu üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları masalara dağıtılarak basın mensuplarıyla sohbet ortamı sağlanması da önemli bir ayrıntı...

KARACABEY FAN CLUB'TAN ANKARA ÇIKARMASI...

Sivil toplum kuruluşu olmanın en önemli vasıflarından biri de derneğin amaçları doğrultusunda hareket edebilmek faaliyette bulunmaktadır.
Tabelayı asmakla bu iş olmaz...
Kısaca icraat gerekli. İcraatlara başlayan STK'lardan biri de Karacabey Fan Club.

Geçen ay içinde gerçekleşen kongreyle görevi devralan Ertan Öktem başkanlığındaki Karacabey Fan Club ziyaretlerine başladı.
Özellikle bu bağlamda ilk ziyaretlerini TBMM'de Bursa'yı temsil eden milletvekillerine yaptılar.
AK Parti Bursa Milletvekili İnsan Hakları İnceleme ve Komisyon Başkanı Hakan Çavuşoğlu ile başlayan ziyaret trafiği ardından MHP Bursa Milletvekili ve Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ı ziyaret eden heyet ardından hemşehrileri AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'i ziyaret ettiler. Ziyaretlerde derneğin faaliyetlerini anlatan heyet ayrıca derneğin flamalarını milletvekillerine hediye ettiler.

ÖNCE TAZİYE ARDINDAN İSTANBUL SOKAKLARINDA YÜRÜYÜŞ

Cumartesi günü AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman 2019 yılı yatırımları hakkında genel bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda bir isim yoktu.
O isim de AK Parti Bursa Milletvekili M. Müfit Aydın.
Sebebi de amcasının vefatı.özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu kökenli yurttaşlarımızın bir yakını vefat edince yakın akrabalar bir hafta taziye çadırında bulunurlar.
Aydın da taziye çadırında bulununca tooplantıya katılamadı.

Fakat Ayhan Salman, Efkan Ala, Refik Özen, Zafer Işık, Osman Mesten ve Emine Yavuz Gözgeç toplantı sonrası soluğu İstanbul'daki taziye evinde aldılar.
Önce M.Müfit Aydın'a taziyede bulundular.
Ardından milletvekilleri İstanbul'un tarihi sokaklarında yürüyüş yaptılar. O yürüyüşü AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen sosyal medyasında şu şekilde dizelere getirmiş.
Birlikte yürüyor ;
Birlikte üzülüyor ;
Birlikte gülüyoruz....
Bir İstanbul gecesi....
Kısaca AK Parti iyi günde de kötü günde de beraber olmayı başarabiliyor.

BAHADIR'IN SANDIĞINDA EN DÜŞÜK OYU KİM ALDI?

Hafta sonu İYİ Par-ti'de delege se- çimleri gerçekleşti. Delege seçim-lerinde merak edilen sandıklardan biri de İl Başkanı Yahya Bahadır'ın sandığıydı. Geçmiş yıllarda partilerinde önde gözüken birçok isim delege seçimlerini geçememiş, lakin milletvekili olmuştu... Gelelim Bahadır'ın mahallesindeki sandığına;
Bahadır'ın oturduğu Hüdavendigar Mahallesi'nde 21 üye oy kullanmış. Kullanılan 21 oyun tamamını alan isim Yahya Bahadır olmuş.Bahadır'ın ardından sıralama şöyle gerçekleşmiş: Gülizar Kaplan 19 , Nurdan Yeter 16, Adnan Genç 16 , Cengiz Baydüz 13 , Nesrin Adar 12 , Üstün Tunalıgil 11 , Ernail Akbulut ise 10 oy. alarak delege seçildiler Kısaca Bahadır, mahallesinden tam oy almış.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.