Hava Durumu

Atmaca ile 50 dakika...

Yazının Giriş Tarihi: 27.03.2019 07:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.03.2019 07:23

Bu seçimlerin dikkat çeken siyasi partilerinden biri de SP. Özellikle partilerinde aday gösterilmeyen siyasilerin ilgi odağı haline gelen SP'nin seçimlerde ne sonuç alacağını fazlasıyla merak edenlerdeniz.
Bu bağlamda çekimleri Hotel Baia'da gerçekleştirilen AS TV'de yayınlanan Sönmez Medya Buluşmaları'nda konuğumuz olan SP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Atmaca ile yerel seçimleri 50 dakika boyunca konuştuk.
Biz sorduk o cevapladı.
Benim sorum da beka meselesinin sahada sandık sonuçlarına etki edip etmeyeceğine yönelikti. Atmaca'ya göre tehditler tarihin her döneminde vardı. Ama Türkiye'nin beka sorunu yok. Bu tür söylevler sandığa olumlu veya olumsuz bir etkisi olmaz şeklinde düşüncelerini bizimle paylaştı. Öte yandan Atmaca, partisinin oy patlaması yaşayacağını düşünüyor.
Biz de kendisine seçimlerde başarılar diliyoruz.

ÇELİK, AK PARTİLİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU...

Yerel seçimlere sayılı saatler kaldı. Bu seçim döneminde iller arası mekik dokuyan isimlerden biri önceki dönem bakanlarımızdan Faruk Çelik.
Zaman zaman şehir dışında zaman zaman Bursa'da da programlara katılıyor.
Çelik, özellikle yapmış olduğu konuşmalarla dikkatleri üzerine topluyor.
Önceki günde Faruk Çelik, AK Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi adayı Servet Hocaoğulları'nın davetlisi olarak kahvaltıda Davutdede, Yıldırım Mahallesi esnaf ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Çelik konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.
İşte o konuşmasından mesajlar:Yıldırım belediye başkanının, il başkanının eksiğini, büyükşehir başkanın bilmem ne noksanının konuşma durumunda değiliz. Uzağı görenler tuzağı görürler. Uzağı göremeyenler tuzakları göremezler. Uzağı görmek durumundayız. Kritik bir süreç, kritik bir coğrafya. O halde üzerimize düşeni yapma bilinciyle oturup kalkmamız gerekiyor.

YENİDEN REFAH PARTİSİ KONGREYE GİDİYOR...

Yerel seçimlerin ardından Bursa'da gerçekleşecek bir kongre var. O kongrede "Milletimiz İçin Biz Varız" sloganıyla kurulan Yeniden Refah Partisi'nin il kongresi.
Naim Öztürk'ün il başkanı olduğu partinin 1.olağan kongresi 7 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 19.00'da Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek kongreye partinin Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan'ın da gelmesi bekleniyor.

BTP'DE ADAYLAR ROTASYONDA...

Önümüzdeki yerel seçimlere katılacak siyasi partilerden biri de Haydar Baş'ın Genel Başkanı olduğu BTP.
BTP 17 ilçede ve büyükşehirde aday çıkardı.
Buraya kadar normal.
Ama adaylar ve ilçelere baktığımızda dikkat çeken ayrıntılar var.
Adayların belirli bir kısmı o ilçede oturmuyor.
Özellikle taşra ilçelerde.
O adaylardan biri de Ali Garaçoğlu.
BTP'nin Türkiye'deki ilk belediye başkanlığını Ali Garaçoğlu ile Ovaakça'da kazanmıştı. Belde belediyelerinin kapanmasının ardından Garaçoğlu, BTP'den Osmangazi Belediye başkan adayı gösterilmişti.
Şimdi Garaçoğlu yeniden aday...
Ama bu sefer Keles'ten...
Sanki rotasyon gibi.
Geçmişi eğitimci olan Garaçoğlu meslek yaşantısı boyunca belki birçok kez tayin görmüştür.
Ama böylesi aklına gelmiş midir?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.