Hava Durumu

Büyükşehir Belediyesi ilçe iftarları Harmancık'tan başlıyor

Yazının Giriş Tarihi: 21.05.2019 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.05.2019 08:01

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ilçe iftarları bu yıl da devam ediyor.
Özellikle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın halk buluşması şeklinde gerçekleşen bu iftarlara özel ilgi gösterdiği biliniyor.
Hem halkla buluşma hem de ilçeleri ziyaret etme noktasında gerçekleşecek iftarlar bu yıl 9 ilçede gerçekleşecek.
Her gün 2 bin kişiye verilecek iftarların startı bugün Harmancık'tan başlıyor. Ardından iftarlar şu şekilde devam edecek:
22 Mayıs Çarşamba Büyükorhan, 23 Mayıs Perşembe Orhaneli, 24 Mayıs Cuma Keles, 27 Mayıs İnegöl, 28 Mayıs Mudanya, 29 Mayıs Gemlik, 30 Mayıs Nilüfer, 1 Haziran 2019 Yenişehir'de Büyükşehir Belediyesi halk iftarı verecek.

ÇAVUŞOĞLU HER YERDE...

AK Parti Bursa Milletvekili ve aynı zamanda TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyon Başkanı Hakan Çavuşoğlu'nun temposuna şaşırmamak mümkün değil!
Cumartesi gün Tuzpazarı'nda vatandaşlarla beraber olan Çavuşoğlu dün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve diğer siyasi parti liderlerinin de katıldığı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri için Samsun'daydı.
Çavuşoğlu AK Parti Bursa Koordinatör Milletvekili Muhammet Balta ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'la beraber programı takip etmişler.
Kısaca Hakan Çavuşoğlu her yerde...

BURFAŞ'TA RAMAZAN AYI BEREKETİ

Özellikle ramazan ayının vazgeçilmez iki unsurundan biri iftar diğeri de sahur. Bu bağlamda iftar ve sahur için kendi evi dışında farklı mekanlar arayanların buluşma noktalarından biri de Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketlerden biri BURFAŞ
Bu ramazan ayında da farklı iftar menüleri ile tesislerini vatandaşın kullanımına açan BURFAŞ her gün 7 farklı tesisinde misafirlerini ağırlıyor.
Her gün ortalama tesislerde 2 bin 800 ile 3 bin 500 iftar davetine ev sahipliği yapan tesislerin ramazan ayındaki toplam iftar beklentisi 75 bin.
Öte yandan yine şirkete bağlı Doburca tesislerinde haftada iki gün sahur davetlerine ev sahipliği yapan tesislerde menü fiyatları 45 ile 55 TL arasında değişiyor.
Ramazan ayında rakamları birbiri ile çarptığımızda ortalama 4 milyon TL yapacak şirketin bu başarısını alkışlamak gerekir.
Biz de bu bağlamda Genel Müdür Ömer Furkan Banaz ve ekibini tebrik ediyoruz.

BATISİAD ATA OCAĞINI UNUTMADI...

Son yıllarda özellikle Batı Trakya Türkleri'nin seslerini daha gür duymaya başladık. Gerek yerel gerekse genele bir çok Batı Trakya kökenli isim yönetimlerde.
Öte yandan Bursa özelinden değerlendirdiğimizde Vişne Caddesi'nde bebe sektörünün önemli aktörlerinin birçoğu yine Batı Trakyalı.
Bu bağlamda;
Batı Trakyalı Sanayici ve İşadamları'nın kurmuş olduğu sivil toplum örgütlerinden biri de BATISİAD. Özellikle ekonomik anlamda yapmış olduğu çalışmalarla Batı Trakya ile Bursa arasında köprü vazifesi görevini üstlenmiş durumda. Derneğin yönetimine baktığımızda AK Parti'de uzun yıllar siyaset yapmış Ahmet Er, AK Parti'den 2011 seçimlerinde milletvekili adayı gösterilen Ali Ömeroğlu ve Hüdayi Yazıcı yönetiminde teşkilat başkanı olarak görev yapmış İbrahim İsmailoğlu ve Osmangazi Belediyespor Kulübü yöneticisi Cihat Yusufoğlu gibi isimler var.
Ahmet Er'in başkanı olduğu SİAD fırsat buldukça da doğdukları toprakları ziyaret ediyor. Bu ziyaretlerden birini de cumartesi akşamı Gümülcine'ye gerçekleştirdiler.
Gümülcine'de BATISİAD'ın sponsorluğunda Gümülcine Türk Gençler Birliği ve müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği iftar organizasyonunda hemşehrileri ile bir araya geldiler.
İftarda konuşma yapan Başkan Ahmet Er birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.