Hava Durumu

Cömez: Ne görev verirlerse onu yapmaya hazırım..

Yazının Giriş Tarihi: 05.10.2019 09:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.10.2019 09:52

Perşembe akşamları AS TV'de yayınlanan Politik Bakış programında bu hafta AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez'i konuk ettik.
Cömez, Bursa'nın en büyük ilçesinde en genç ilçe başkanı olarak koltuğa oturan isimlerden biri. 32 yaşında ilçe yönetimine giren 38 yaşında ilçe başkanı olan siyasetçi.
Girdiği tüm seçimlerden yüzünün akıyla çıkan isim.

Bu özelliklerinin yanı sıra mesleği ile ilgili yayınları bulunan bir serbest muhasebeci mali müşavir..
Beldeden ilçeye uzanan bir yolculuk.

Yine diğer bir özelliği beldesi Kirazlı'da siyasete başlayan ardından beldesinin kapanmasıyla siyasete Bursa'da devam eden bir politikacı...
Programda Cömez'e bir- çok soru sorduk yanıtlarını almaya çalıştık. Sorduğumuz sorulardan biri son seçimleri değerlendirmesiyle ilgiliydi.
O da net yanıt verdi:
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın girdiği üç yerel seçimden de oyunu artırarak çıktığına dikkat çekti. Bir de ardından ilave etti. Eğer yarın seçim olursa bizim bir günde tüm sandık kurullarımız ve müşahitlerimiz hazır diyerek sürekli dinamik bir yapıda olduklarına dikkat çekti.

Cömez'in dikkat çektiği konulardan biri de Osmangazi'ye bağlı dağ ve ova köyleriydi. Her köyün talebine göre köylere sosyal donatı ile ilgili çalışmalar yapıldığını paylaştı. Kimine düğün salonu yaptık. Kimine top sahası , kimine farklı çalışmalar. Öte yandan köylerde yaşayanların ürün alma çeşitliliğini yılda birden fazla ürün alabilme adına Bursa İl Tarım Müdürlüğü ile ortaklaşa bir çalışma gerçekleştirdiklerini bizlerle paylaştı.
Çalışma yapılan köylerde toprak analizi yaptırdıklarına dikkat çekti. Çıkan sonuca göre de hangi köyde ne ürünü ekilirse daha verimli olur bunun köy halkına anlatıldığına dikkat çekti.

ULUDAĞ'DA SUNİ KAR ÜRETİMİ YAPAN GÖLET İNŞA EDİLECEK

Uludağ yolunun Yiğitali'den sonra yapımının bitmek üzere olduğunu bu konuda takipçi olduklarını ifade etti. Özellikle Uludağ Bölgesi için de Alan Başkanlığı kurulacağını bununla ilgili yasa çalışmalarının devam ettiğini ekranlarımız aracılığıyla seyircilerimize hatırlattı.

Uludağ'ın otopark probleminin çözüldüğüne dikkat çeken Cömez, ikinci bölgeye de gölet yapılacağını bu göletten zaman zaman suni kar üretiminin gerçekleşeceğini ilk kez ekranlarımız aracılığıyla paylaştı.
Cömez Uludağ'ın 12 ay turizme kazandırılması konusunda ısrarcı olduklarını ve çalışmalar yürüttüklerini de ifade etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'la ilişkileri noktasında her iki belediye başkanımızla koordineli olarak çalışıyoruz. İlişkilerimiz mükemmel dedi.
Bu arada partisinden ayrılıp parti kurmaya niyetlenen Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan için de AK Parti'nin rakibi yine AK Parti'dir diyerek bakış açısını ortaya koydu.

BAYRAM YILDIZ'I UNUTMADI

Önümüzdeki kongreyle ilgili olarak ne düşündüğünü sorduğumuzda ise net yanıt verdi. Partimiz bize hangi görevi verirse o görevi yaparız. Devam et derse devam ederiz.Şunu yap derse onu yaparız. Telefona bak derse ona bakarız diyerek konuyu özetledi.

Bu arada vefat eden başta eski ilçe başkanı Bayram Yıldız ve diğer tüm teşkilat mensuplarını da anması ahde vefanın göstergesiydi.
Bize de düşen Cömez'e bundan sonraki süreçte başarılar dilemek...
Yolu açık olsun...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.