Hava Durumu

MHP kadın kollarında bayrak değişimi ve ihraç talebi...

Yazının Giriş Tarihi: 28.12.2017 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 08:01

Önümüzdeki seçimlerin startını vermeye hazırlanan MHP'de hazırlıklar devam ediyor. Her hafta olağan toplantısını gerçekleştiren MHP'de bu hafta beklenmeyen bir değişiklik oldu.
İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Perihan Zaralı görevi kendi isteğiyle bıraktı. Yerine gelen isim ise il yönetim kurulu üyesi Yasemin Meriç oldu.
Bu arada söz MHP'den açılmış iken meclis üyelerinden devam edelim.
Önümüzdeki günlerde bazı meclis üyelerinin Bursa genelinde MHP'den ayrılıp İYİ Parti'ye geçmesi bekleniyor.

Hâlâ resmi bir istifa yok.
Bu bağlamda onlar istifa etmeden MHP yönetimleri harekete geçti.
Nasıl mı?
İhraç mekanizmasını harekete geçirerek.
İlk olarak;
Karacabey'de İYİ Parti'ye geçmesine kesin gözüyle bakılan ancak henüz istifa etmeyen Karacabey ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doruoğlu'nun, yönetim kurulu kararıyla 'Kesin İhraç Talebi' doğrultusunda İl Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini öğrendik.
Bakalım bu ihraç taleplerine yenileri ilave olacak mı?
Bekleyip takip edelim...

AK Parti Yıldırım ve Kestel'de yürütme tamam

Geçen hafta içinde kongresini gerçekleştiren AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Oktay Yılmaz'ın yürütmesinde kimlerin olacağı merak ediliyordu.
Salı günü gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında yürütme kurulunu açıklayan Yılmaz'ın yardımcıları şu isimlerden oluştu:
Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ahmet Uslu , Teşkilat Başkanı Kadir Batmaz, Seçim İşleri Başkanı Yunus Emre Kandemir, Tanıtım ve Medya Başkanı Salih Mert, Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Aras,Yerel Yönetimler Başkanı Efkan Yıldırım,Ekonomik İşler Başkanı Ahmet Yılmaz, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Servet Kaynar, Mali ve İdari İşler Başkanı Raşit Yılmaz, İlçe Sekreteri Fatma Zehra Yekeler.
Öte yandan yine yürütmesini açıklayan başka bir teşkilat da Kestel İlçe Teşkilatı oldu. Mustafa Bayrak'ın başkanlığındaki yürütme kurulu şu isimlerden oluştu:
Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Abdurrahman Sekmen, Teşkilat Başkanı Cevher Yıldırım, Seçim İşleri Başkanı Turhan Kandemir, Tanıtım ve Medya Başkanı Ahmet Cangir, Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Aliman, Yerel Yönetimler Başkanı Osman Yıldız,Ekonomik İşler Başkanı Mine Avcı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı İlker Eraslan, Mali ve İdari İşler Başkanı Sinan Aktaş, İlçe Sekreteri Dilek Pars

Yozgat istifa etti...

AK Partili olan yakın tarihte genel merkezin isteği ile bazı belediye başkanlarının istifa ettiğini biliyoruz.

Öte yandan Karacabey ilçesinde siyasi belediye başkan yardımcısı olarak görev yapan İsmail Yozgat da geçen günlerde kendi isteği ile görevinden ayrıldığını duyurdu.
İlçe kulislerinde bu istifanın Başkan Ali Özkan'ın isteği ile gerçekleştiği iddia ediliyor.

Yerel Yönetimler'in konuğu Ali Biliz

Perşembe akşamları AS TV'de yayınlanan Yerel Yönetimler programı her hafta birbirinden değerli konukları ağırlıyor. Bu hafta Yerel Yönetimler programında konuğumuz Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Ali Biliz olacak.
Yerel Yönetimler programı bugün saat 20.15'te AS TV ekranlarında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.